Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2022 15:00

Νέο ωράριο από σήμερα στα εμπορικά της Λάρισας

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου το θερινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Λάρισα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου «Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων - μελών του ΕΣΛ για το 2022 με την εφαρμογή της θερινής ώρας, θα διαμορφώνεται ως εξής: ΔΕΥΤΕΡΑ: 8:00 - 14:00 και 17:30 - 21:00, ΤΡΙΤΗ 8:00 - 14:00, ΤΕΤΑΡΤΗ 8:00 - 14:00 και 17:30 - 21:00, ΠΕΜΠΤΗ 08:00 - 14:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00 - 14:00 και 17:30 - 21:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 8:30 - 14:30.

 

Επίσκεψη Αλ. Χαρίτση στη Λάρισα

Σήμερα θα επισκεφθεί τη Λάρισα, προσκεκλημένος της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., ο βουλευτής και πρώην υπουργός Αλέξης Χαρίτσης, τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του κόμματος. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο «Χατζηγιάννειο» με θέμα «Πολιτικές Εξελίξεις, ακρίβεια, ανεργία, μεσαία στρώματα». Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής: 11:30 π.μ.: Συνάντηση με τον πρόεδρο Σωτήρη Γιαννακόπουλο και τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας, καθώς και με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.
12:30 μ.μ.: Συνάντηση με το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου στα γραφεία του.
14:00: Θα επισκεφθεί τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη και θα έχουν συνάντηση. Στις 17:30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

 

Στάση εργασίας στις τράπεζες σήμερα
Για τη συλλογική σύμβαση εργασίας

Σε στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι τραπεζοϋπάλληλοι της χώρας κλιμακώνοντας τον αγώνα τους για την υπογραφή της νέας κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Η στάση εργασίας έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα και θα γίνει από τις 11.15 το πρωί έως τις 15.15. Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής ΟΤΟΕ και τράπεζες έχουν συναντηθεί για τον σκοπό αυτόν τέσσερις φορές, αλλά όλες οι διαπραγματεύσεις απέβησαν άκαρπες. Αύριο πρόκειται να γίνει η πέμπτη συνάντηση με την Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ να έχει εξουσιοδοτηθεί να προχωρήσει σε παραπέρα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, εάν και η αυριανή αποβεί ξανά άκαρπη. Σημειώνεται πως οι εκπρόσωποι της ΟΤΟΕ προειδοποίησαν τις Τράπεζες πως αν εμμείνουν στη μέχρι τώρα στάση τους, θα φέρουν ακέραια την ευθύνη για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων.

 

Αύριο Τρίτη η Συνέλευση της ΕΛΜΕ Λάρισας

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η ΕΛΜΕ Λάρισας αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στον χώρο του 6ου Γυμνασίου – Λυκείου Λάρισας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα Τετάρτη 30 Μαρτίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. «Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να καθορίσουμε τη στάση μας, σύμφωνα και με το πλαίσιο δράσης της ΟΛΜΕ, που έχει ήδη αποσταλεί στις σχολικές μονάδες, ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης Προέδρων των ΕΛΜΕ στην Αθήνα στις 2 Απριλίου» αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου.

 

Εκδήλωση Κυπρίων για ΕΟΚΑ

Το Διοικητικό Συμβουλίου του Συλλόγου Κυπρίων Νομού Λάρισας οργανώνει εκδήλωση εορτασμού της επετείου ενάρξεως του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου 2022 (ώρα 5.30 μ.μ.), στον χώρο του Μνημείου των εννέα απαγχονισθέντων Αγωνιστών της Ε.Ο.ΚΑ., στο Πάρκο Αγίου Αντωνίου (οδός Αγνώστου Στρατιώτη), όπου θα τελεστεί τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων.

 

Τραυματίστηκε στην πίστα μότο κρος

Ένας 24χρονος μοτοσικλετιστής που έκανε μότο κρος στην πίστα στο Γεντίκι, στην περιοχή του Συκουρίου, χθες το μεσημέρι έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass