Οι μαθητές της Αγιάς τίμησαν την Εθνική Επέτειο

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2022 15:10

Την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 τίμησαν οι μαθητές της Αγιάς χθες το πρωί της Πέμπτης με κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της κωμόπολης.


Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο αρχιερατικός επίτροπος Περιφέρειας Αγιάς πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Μακρής, ο αντιδημάρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Ισότητας και Νεολαίας Νικόλαος Τσιαγκάλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Μπαρμπέρης, Ζάχος Μπατζιόλας και Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστρίου Νίκος Κολοβός, καθηγητές και δάσκαλοι των σχολείων.
Σήμερα στις 10:30 π.μ., θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίων και θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας. Στις 11:00 π.μ., θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Ηρώων, θα κατατεθούν στεφάνια από τις πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές, οργανώσεις και φορείς, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος.
Στις 11:15 π.μ. θα γίνει η παρέλαση στην οδό 25ης Μαρτίου των μαθητών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass