Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2022 15:08

Διαγωνισμός πρόσληψης 500 δασοπυροσβεστών
ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝΑΘΗΝΑ

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 500 πυροσβεστών

δασικών επιχειρήσεων με απόφαση του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 440 άτομα ως πυροσβεστικό τεχνικό προσωπικό, καθώς και 60 άτομα ως επιστημονικό προσωπικό (δασολόγοι, δασοπόνοι) και η θητεία τους θα είναι επταετής. Οι υποψήφιοι ειδικότητας Πυροσβεστικού Τεχνικού Προσωπικού θα πρέπει να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους, ενώ οι υποψήφιοι στην ειδικότητα του Πυροσβεστικού Επιστημονικού Προσωπικού, καθώς και οι Πυροσβέστες Εποχικής Απασχόλησης θα πρέπει να μην έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους. Η υποβολή των δικαιολογητικών ξεκινά τουλάχιστον 5 μέρες μετά την ανάρτηση της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Π.Σ. (αναρτήθηκε χθες) και θα διαρκέσει 5 μέρες. Για τις ιατρικές και αθλητικές εξετάσεις όμως θα εκδοθεί πιθανότατα σήμερα διευκρινιστική ανακοίνωση που θα ορίζει ακριβώς τον χρόνο υποβολής τους, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα για κανέναν ενδιαφερόμενο. Η υποβολή θα γίνεται στις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των νομών (ΔΙΠΥΝ), όπου ανήκει ο καθένας, αλλά για κάθε λεπτομέρεια, όπως όλα τα προσόντα και τις προϋποθέσεις και τα προσόντα που απαιτούνται για την πρόσληψη, αλλά και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα www.fireservice.gr και στη σχετική ανάρτηση που υπάρχει: https://www.fireservice.gr/el_GR/-/-prokeryxe-panelleniou-diagonismou-gia-ten-proslepse-pentakosion-500-pyrosbeston-dasikon-epicheireseon-eptaetous-7etous-theteias-e-mo-d-e-sto-pyrosbes

 

 Εκδήλωση στη μνήμη του Μαρίνου Αντύπα
ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΜΟΛΙΟ

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Ο Δήμος Αγιάς, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ομολίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μαρίνος Αντύπας» και τον Δασικό Συνεταιρισμό Ομολίου, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση εις μνήμην του πολιτικού και κοινωνικού αγωνιστή Μαρίνου Αντύπα, στο Ομόλιο, αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου. Στις 10:15 π.μ. θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων στον τάφο του που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί επισήμων και ομιλία με αναφορά στη ζωή και το έργο του. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη – ξενάγηση των παρευρισκομένων στο Λαογραφικό Μουσείο και Γεωργικό Εκθετήριο «Μαρίνος Αντύπας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19.


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων

Συνεδριάζει διαδικτυακά, το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ., όπου μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα: «Έγκριση ΟΕΥ Δήμου Λαρισαίων. Σύναψη μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Λαρισαίων και Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) και δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση τμήματος για την ανέγερση κτιριακής υποδομής 2.300 τ.μ. δόμησης, εντός δημοτικής έκτασης 70 στρεμμάτων στη θέση “Μεζούρλο”. Έγκριση πρότασης κ. Δημάρχου για δωρεά και διόρθωση λανθασμένων εγγραφών στο Κτηματολόγιο, εκτάσεων ιδιοκτησίας Δήμου Λαρισαίων και Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σύσταση επιτροπής για την οριστική παραλαβή του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων» κ.ά.


Συνέλευση και εκλογές στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λάρισας
ΜΕΧΡΙ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Γενική Συνέλευση των μελών του συγκαλεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 9 π.μ. στo Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44 Λάρισα), με βασικό θέμα την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την επόμενη Κυριακή 17 Απριλίου στον ίδιο χώρο και χρόνο και με αυτά τα θέματα. Οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση μαζί με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου το αργότερο μέχρι και την 26η Μαρτίου και ώρες 9:00 έως 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:00 έως 13:00 και στο τηλ. 2410-533.913.


Συνέλευση Αμπελουργών Αμβυκούχων

Ο Σύλλογος Αμπελουργών και Παραδοσιακών Αδειούχων Αμβυκούχων, Λάρισας, Φαρσάλων και Αγιάς καλεί τα μέλη του σε ενημερωτική συνέλευση και εκλογές, που θα γίνουν αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου (11 π.μ. με 5 μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας.

 

Αύριο η συνέλευση συνταξιούχων του ΟΑΕΕ

Οριστικά αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνέλευση των μελών του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ ν. Λάρισας, καθώς στις δύο προηγούμενες δεν επετεύχθη η αναγκαία συμμετοχή. Η Γενική Συνέλευση, που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί, θα διεξαχθεί στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης του Συλλόγου, τα μέλη καλούνται να προσέλθουν έχοντας μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τη βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς θα πρέπει να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Κάλεσμα ΕΚΛ ενόψει της πανελλαδικής απεργίας στις 6 Απρίλη
ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ηχηρό κάλεσμα, προς κάθε εργαζόμενο, προς όλα τα Σωματεία και τους φορείς της πόλης, να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της επιτυχίας της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 6 Απρίλη απευθύνει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά με την προετοιμασία και την επιτυχία της απεργίας, με αρχή τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Μάρτη στις 18:30 στο αμφιθέατρο του 4ου – 37ου Δημοτικού Σχολείου.
Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους όσοι λένε «φτάνει ως εδώ, δεν πάει άλλο», ενώ παλεύουν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες στην υγεία και τη ζωή. Απευθυνόμαστε σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, νέο και νέα που αναγνωρίζει ότι δημιουργείται ασφυκτική κατάσταση για τον λαό μας με τη συμμετοχή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία με αποστολή πολεμικού υλικού, αξιοποίηση των αμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων και προετοιμασία αποστολής εκστρατευτικού σώματος. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα συμφέρον να ευθυγραμμιστούν πίσω από τη μία ή την άλλη ιμπεριαλιστική δύναμη, πίσω από κανένα ληστή για να υπηρετηθούν τα συμφέροντα των πετρελαιάδων, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων όπλων. Δεν πρέπει να στοιχηθούν πίσω από καμία δύναμη που δολοφονεί και ξεζουμίζει τους εργαζόμενους στραγγαλίζοντας τα δικαιώματά τους. Τώρα είναι η ώρα οι εργαζόμενοι μέσα από τα Σωματεία τους να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, να υπερασπιστούμε τη ζωή μας και το εισόδημά μας! Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες»!

 

Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της Διεύθυνσης Μεταφορών στη Λάρισα
ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ

Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα. Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 1.145.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020. «Σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Λάρισας και με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 αναβαθμίζουμε ενεργειακά ένα ακόμα δημόσιο κτίριο, που εξυπηρετεί καθημερινά πλήθος πολιτών. Με στρατηγική και ολοκληρωμένο σχέδιο η Περιφέρεια Θεσσαλίας συγχρονίζει τις πόλεις με τις ανάγκες της εποχής, χρηματοδοτώντας μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 85 εκατομμυρίων ευρώ την ενεργειακή αναβάθμιση 90 δημοσίων κτιρίων παντού στη Θεσσαλία, ώστε να αποκτήσουν σύγχρονες, λειτουργικές και φιλικές προς το περιβάλλον υποδομές, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα. Πρόκειται για ένα πρότυπο πρόγραμμα ενεργειακών αναβαθμίσεων, που έχει επιλεγεί στα 200 καλύτερα «πράσινα» έργα του Green Deal της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Πράσινη Συμφωνία με Τοπική Δράση» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Η ενεργειακή αναβάθμιση του διώροφου κτιρίου γραφείων, με ισόγειο - όροφο και υπόγειο, στο οποίο στεγάζεται η Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα περιλαμβάνει: Εφαρμογή θερμομόνωσης, αντικατάσταση κουφωμάτων, αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης, εγκατάσταση νέου συστήματος κλιματισμού, εγκατάσταση συστήματος αερισμού, αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με νέα τύπου LED, εγκατάσταση συστήματος ενεργειακής διαχείρισης κτιρίου (BEMS), εργασίες αντικατάστασης σωληνώσεων αποχέτευσης και υδρορροών, εργασίες διευθέτησης ηλεκτρικών καλωδίων και συστήματος πυρανίχνευσης, προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος φωτοβολταϊκών. Το έργο οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας του κτιρίου, μείωση των εκπομπών CO2, σε αναβάθμιση των συνθηκών θερμικής άνεσης και στην ποιοτική βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του κτιρίου για εργαζόμενους και πολίτες.

 

 Συνέλευση και πίτα Αγιωργητών

Την ετήσια Γενική Συνέλευσή τους θα πραγματοποιήσει αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος των Λαρισαίων Αγιωργητών Καρδίτσας. Η Συνέλευση θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου στις 11 το πρωί, ενώ θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η διοίκηση του Συλλόγου καλεί τα μέλη να παραστούν έχοντας μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τη βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς πρέπει να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης πρόκειται να εορτασθεί φέτος από το ΕΠΑΛ Τυρνάβου, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022, με μια ειδική εκδήλωση. Στίχοι Ελλήνων ποιητών (Κ. Καβάφης, Οδ. Ελύτης, Γ. Ρίτσος, Κ. Βάρναλης, Γ. Σεφέρης, Ν. Γκάτσος, Ν. Καββαδίας, Μ. Αναγνωστάκης, Μ. Γκανάς, κ.ά.) έχουν συγκεντρωθεί κι εκτυπωθεί, προκειμένου να δοθούν σε όλους τους μαθητές του σχολείου, με τη μορφή πολύχρωμων σελιδοδεικτών. Ο κάθε μαθητής θα μπορεί να επιλέξει 2 έως 3 σελιδοδείκτες. Ο εορτασμός της Ημέρας της Ποίησης είναι η ημέρα της Εαρινής Ισημερίας, όταν το φως και το σκοτάδι βρίσκονται σε ισορροπία και η ποίηση γίνεται η τέχνη, που βοηθά την κοινωνία να ισχυροποιήσει την ταυτότητά της κι αποτελεί αφορμή για την ενίσχυση των δεσμών της με άλλες τέχνες, τη φιλοσοφία, κ.ά. Η πρωτοβουλία ανήκει στη φιλόλογο του σχολείου, Μαρία Μπεκίρη και υποστηρίζεται από τους εκπαιδευτικούς, Τασούλα Σιουζουλή, Δήμητρα Γεράση και Αργύρη Γιουρούκη, ενώ τεχνική υποστήριξη δίνεται κι από τη διευθύντρια, Ελένη Νούλα.

 

Αναγκαίο το άνοιγμα στους νέους γιατρούς
Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΦΥ

Την ανάγκη ανοίγματος του συστήματος υγείας προς τους νέους γιατρούς, η συμμετοχή των οποίων θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του εγχειρήματος, τονίζει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κ. Γιαννακόπουλος σχολιάζοντας την επικείμενη μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του «Τις αμέσως επόμενες μέρες διαβιβάζεται επίσημα το Νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση στην ΠΦΥ από το Υπ. Υγείας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) και από κει στους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας για διαβούλευση. Εμείς έχουμε δημοσιοποιήσει πρόσφατα σαφείς προτάσεις για την επικείμενη αναμόρφωση στο ΕΣΥ και ιδιαίτερα για την οργάνωση μιας ενιαίας, καθολικής και άμεσα προσβάσιμης ΠΦΥ προς όλους τους πολίτες, με κύρια χαρακτηριστικά την ελεύθερη επιλογή γιατρού, τη συμμετοχή του συνόλου του ιατρικού δυναμικού της χώρας και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, τρίπτυχο που σηματοδοτεί και την επιτυχία ή όχι του νέου εγχειρήματος. Οι προτάσεις μας αυτές είναι διαχρονικές, ψηφισμένες από Γενικές Συνελεύσεις του ΠΙΣ, διαρκώς επικαιροποιούμενες και ισχύουν για όλη τη χώρα. Αποσαφηνίζοντας την πρώτη και δεύτερη πτυχή, όταν μιλάμε για ελεύθερη επιλογή γιατρού εννοούμε όχι μόνον την επιλογή προσωπικού γιατρού που θα κληθούμε να δηλώσουμε στην αρχή, αλλά όλων των γιατρών ειδικοτήτων αλλά και εργαστηρίων χωρίς ειδικές παραπομπές (gate keeping). Τονίζουμε παράλληλα την αναγκαιότητα του ανοίγματος του συστήματος προς τους νέους γιατρούς, η συμμετοχή των οποίων θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του εγχειρήματος, αφού πρώτα διασφαλιστούν αξιοκρατικές διαδικασίες πρόσληψης και ανέλιξης, ποιοτικές συνθήκες εργασίας και ικανοποιητικές αμοιβές, ώστε να σταματήσει η αιμορραγία μας προς το εξωτερικό (brain drain). Όσον αφορά την τρίτη πτυχή, είμαστε σαφώς υπέρ των συλλογικών συμβάσεων εργασίας μεταξύ Πολιτείας με τον ΠΙΣ και τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας και αμοιβή της ιατρικής επίσκεψης, πράξης και διαγνωστικής εξέτασης με τον μέσο ευρωπαϊκό όρο (είναι αυτό που ονομάζεται με τον άστοχο όρο «αμοιβή κατά πράξη και περίπτωση»). Τέλος, είμαστε πεπεισμένοι πως η υλοποίηση της ανωτέρω μεταρρύθμισης απαιτεί επαρκή χρηματοδότηση» καταλήγει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου.

 

Αντίσταση μέχρι εσχάτων...
ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Λ. ΤΣΑΠΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Την αποφασιστικότητα της Επιτροπής Αγώνα κατά της υποχρεωτικότητας και των αναστολών εργασίας υγειονομικών να αντισταθεί μέχρι εσχάτων δηλώνει ο πλειοψηφών διοικητικός σύμβουλος του Σωματείου Εργαζομένων ΠΓΝΛ Λάμπρος Τσάπαλης με επιστολή του ενόψει της αυριανής κινητοποίησης στην Αθήνα. Στην επιστολή ασκεί δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση για τις επιλογές της αναφορικά με τους ανεμβολίαστους υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η Κυβέρνηση έθεσε σε κίνδυνο χιλιάδες ασθενείς αφού δεν αντικατέστησε όσους υγειονομικούς τέθηκαν σε αναστολή εργασίας την ώρα που οδήγησε τους τελευταίους σε πενία. Απευθυνόμενος μάλιστα στις πολιτικές και θρησκευτικές αρχές, αλλά και στους τοπικούς άρχοντες της αυτοδιοίκησής τους, τονίζει ότι: «Στην ύστατη στιγμή και λίγες ημέρες πριν φτάσουμε στην 31η Μαρτίου 2022, ενημερώνουμε εσάς και την κοινωνία να πάρετε θέση άμεσα απέναντι σε αυτήν την παράνοια, να λάβετε υπόψιν σας καθαρά τον ανθρώπινο παράγοντα, αφού στις 20/03/2022 έχει παρθεί η απόφαση όλων των Υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή να δώσουν την τελική μάχη έξω από το Υπουργείο που ήδη εδώ και ενάμιση μήνα παρευρίσκονται διαμαρτυρόμενοι συνάδελφοι...».

 

Απομάκρυνση άχρηστων υλικών από το προαύλιο του ΓΝΛ
ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 5ης ΥΠΕ Φ. ΣΕΡΕΤΗΣ

Εντολή στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γρ. Βλαχάκη για απομάκρυνση του μη χρησιμοποιούμενου υλικού από το προαύλιο του νοσοκομείου έδωσε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, ο οποίος σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:  «Όσον αφορά στην εναπόθεση μη χρησιμοποιούμενου υλικού  (Ιατροτεχνολογικού-Ξενοδοχειακού-Μηχανολογικού κ.τ.λ.) στον προαύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, που η απομάκρυνσή του είναι αρμοδιότητα της Διοικήσεως του Νοσοκομείου και του ΟΔΔΥ, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η αδυναμία του ΟΔΔΥ για την απομάκρυνση του εν λόγω υλικού δεν μπορεί να μας αφήνει αδρανείς για τη συνεχιζόμενη κατάσταση. Ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Φώτης Σερέτης έδωσε εντολή στη Διοίκηση του Νοσοκομείου να εφαρμόσουν  άμεσα τις διατάξεις, όπως ισχύουν σήμερα και συγκεκριμένα: α) ΠΔ 715/1979 (ΦΕΚ Α 212), β) το Νόμο 4412/2016 (Α147) προκειμένου να  απομακρυνθούν τα ανωτέρω υλικά κάτι που εφαρμόζεται και στα υπόλοιπα Νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ. Η ανωτέρω διαδικασία θα μπορούσε να διενεργηθεί και χωρίς την παρέμβαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, λόγω του ότι τα Νοσοκομεία είναι ανεξάρτητες και αυτοτελείς Υγειονομικές Μονάδες (ΝΠΔΔ)».

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass