Πουλούσαν πυζάμες, έκρυβαν χρυσαφικά

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΡΟΜΑ ΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΨΕΚΑΖΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2022 21:01

Στη Νίκη του Δήμου Κιλελέρ συνελήφθη προχθές το μεσημέρι ένα ανδρόγυνο

Ρομά από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, που κυκλοφορούσε στα χωριά παριστάνοντας τους μικροπωλητές. Το ανδρόγυνο συνελήφθη κατηγορούμενο για έλλειψη άδειας μικροπωλητή, αλλά από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Κιλελέρ στο αυτοκίνητό τους -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- και σε κρύπτη πίσω από το ραδιοκασετόφωνο, βρέθηκαν χρυσαφικά. Τα οποία χρυσαφικά, οι δύο συλληφθέντες δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν, ενώ μέχρι χθες δεν είχε δηλωθεί κλοπή.
Οι Ρομά παρίσταναν τους πλανόδιους μικροπωλητές αλλά από την αστυνομική έρευνα προκύπτει πως εμπλέκονται σε διάφορες απάτες, όπως με την 52χρονη συλληφθείσα η οποία πρόσφατα και σε χωριό της Άρτας, κατηγορείται πως εξαπάτησε ηλικιωμένο με το πρόσχημα του ψεκασμού κατά... του κορονοϊού. Το ανδρόγυνο βρέθηκε προχθές στις 12 το μεσημέρι στη Νίκη του Δήμου Κιλελέρ διαθέτοντας προς πώληση 31 ζευγάρια γυναικείες πυζάμες διαφόρων χρωμάτων, που βρέθηκαν στο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν, χωρίς ωστόσο να διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια μικροπωλητή.  Έτσι, προσήχθησαν στην ΕΛ.ΑΣ. όπου, μετά από έρευνα σε ειδική κρύπτη στο ταμπλό του ΙΧ και πίσω από το ραδιόφωνο, βρέθηκε ένα σακουλάκι με χρυσαφικά. Σακουλάκι το οποίο, μεταξύ άλλων, περιείχε μία χρυσή αλυσίδα χειρός, τέσσερα γυναικεία βραχιόλια χρυσά, δύο σκουλαρίκια, μία αλυσίδα χεριού, ένα κολιέ γυναικείο, ένα λευκόχρυσο δαχτυλίδι, μία χρυσή αλυσίδα λαιμού με σταυρό χρυσό, δύο χρυσά ρολόγια γυναικεία, ένα γυναικείο ρολόι λευκό-χρυσό, ένα λευκόχρυσο κολιέ λαιμού γυναικείο, μία χρυσή αλυσίδα λαιμού, ένα μενταγιόν χρυσό σε σχήμα καρδιάς, ένα μενταγιόν χρυσό με απεικόνιση την Ακρόπολη, ένα λευκόχρυσο μενταγιόν με απεικόνιση του Αγ. Ραφαήλ, μία χρυσή ταυτότητα με αρχικά Χ-Π (πίσω αναγράφεται η λέξη νονός), μία χρυσή ταυτότητα λαιμού με αρχικά Σ-Μ, τέσσερα ζευγάρια σκουλαρίκια, μία χρυσή γυναικεία καρφίτσα, μία ασημένια καρφίτσα σε σχήμα τρίγωνου, ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια, ένα χρυσό μενταγιόν με απεικόνιση της Παναγίας κ.ά. Οι συλληφθέντες δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή των χρυσαφικών τα οποία κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ μέχρι χθες δεν είχε δηλωθεί, στην περιοχή τουλάχιστον, κάποια κλοπή.
Β.Κ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass