Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2022 11:00

Πέθανε ο μαιευτήρας Κ. Ζαφείρης

Πέθανε χθες σε ηλικία 78 ετών, ο γνωστός Λαρισαίος γιατρός - μαιευτήρας Κώστας Ζαφείρης.

Ο εκλιπών υπήρξε υποδειγματικός οικογενειάρχης, έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης μεταξύ των συναδέλφων του, ενώ πρόσφερε την επιστημονική γνώση και την ανθρώπινη φροντίδα του σε χιλιάδες συμπολίτισσες κατά την πολυετή ενασχόλησή του στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Αφήνει πίσω του σύζυγο, παιδιά και εγγόνια, ενώ η κηδεία του θα γίνει στις 12 σήμερα το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο.

 

Ολομέλεια ΔΑΚΕ καθηγητών και βραβεύσεις

Σήμερα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί ολομέλεια μελών και φίλων της ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας στο κέντρο "Φρούριο", στις 11 π.μ., στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει εγγραφή νέων μελών, εκλογή της νέας Τοπικής Επιτροπής, βραβεύσεις συνταξιούχων, μία ειδική βράβευση, καθώς και κοπή πίτας.

 

Κάθε Τρίτη το Κήρυγμα του Ιερώνυμου

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, κάθε Τρίτη στις 6 το απόγευμα, θα τελείται στον Άγιο Αχίλλιο, η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου. Κατόπιν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, κ. Ιερώνυμος, θα πραγματοποιεί το εβδομαδιαίο Εσπερινό του κήρυγμα με θέμα «Το σύμβολο της Πίστεως».

 

Εσπερινές Προηγιασμένες στον Aγ. Αχίλλιο

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, θα τελείται στον Άγιο Αχίλλιο, κάθε Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, εσπερινή Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια, το Μέγα Απόδειπνο.

 

Ενημερωτική εκδήλωση ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και ΙΝΕ – ΓΣΕΕ

Ενημερωτική εκδήλωση για τα μέλη της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε (Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας και Εύβοιας) και όχι μόνο, αλλά και για εργαζόμενους άλλων ειδικοτήτων στα ΜΜΕ, που θα έχει ως θέμα εργασιακά και ασφαλιστικά/συνταξιοδοτικά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, από τις 10 το πρωί, σε αίθουσα εκδηλώσεων στον «Μύλο του Παππά» στη Λάρισα. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με το περιφερειακό τμήμα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ – ΓΣΕΕ) στη Λάρισα, όπου εξειδικευμένοι νομικοί θα ενημερώσουν τα μέλη για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.

 

Πανελλαδική συνέλευση αυτοκινητιστών

Πανελλαδική Συνέλευση για να εκτιμηθούν οι επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και να συζητηθούν όλα τα προβλήματα του κλάδου πραγματοποιεί στις 27 Μαρτίου η Ομοσπονδία των Ελλήνων Αυτοκινητιστών (ΟΦΑΕ). Τα θέματα της συνέλευσης που θα γίνει στο GRAND HOTEL PALACE στην Θεσσαλονίκη στις 11 το πρωί είναι η υπέρογκη αύξηση του κόστους αγοράς πετρελαίου κίνησης, η υπέρογκη αύξηση των ακτοπλοϊκών ναύλων & του επίναυλου καυσίμου, η άμεση επαναλειτουργία των Μικτών Κλιμακίων Ελέγχου για τον περιορισμό της παράνομης μεταφοράς από αλλοδαπά φορτηγά οχήματα, τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την αγορά φορτηγών νέας τεχνολογίας, οι επιδοτήσεις απόσυρσης παλαιών φορτηγών για νέας τεχνολογίας φορτηγά

κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass