Δράσεις εναντίον της βίας

ΣΤΟ 1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2022 17:09

Δράσεις ευαισθητοποίησης με αφορμή την καθιέρωση της 6η Μαρτίου ως Πανελλήνιας Ημέρας κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού από το Υπουργείο Παιδείας πραγματοποιήθηκαν χθες στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λάρισας.


Οι δράσεις ξεκίνησαν την προηγούμενη ημέρα με συζητήσεις, δημιουργία αφισών και άλλων τεχνημάτων. Πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία των μαθητών και μαθητριών - μελών των παιδαγωγικών ομάδων των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων «Πες το διαδικτυακά – Πες το ευγενικά», «Ενεργώ ως Πολίτης» και του Ομίλου «ΕφηΒΙΑ- Υπάρχουν λύσεις, αν μιλήσεις» και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών Αθηνάς Μήλιου, Έβελιν Κακαρόντζα, Ιωάννας Κοντογιάννη, Ζέτας Τσίγκα, Αποστολίας Χαρμάνη. Τα δημιουργήματα των μαθητών και μαθητριών παρουσιάστηκαν σε όλη τη σχολική κοινότητα στο προαύλιο του σχολείου και έγινε συμβολική πορεία εντός της αυλής με συνθήματα, όπως «Φιλία, φιλία - λέμε στοπ στη βία!», «Ναι στον σεβασμό, ναι στον διάλογο!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass