Λαρισαίος χειροτονήθηκε πρεσβύτερος

Στη Νέα Ιωνία Αττικής - Γιος συνταξιούχου αστυνομικού

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2022 15:37

Συγκινημένος ο πρόεδρος του Σωματείου «Πορεία Αγάπης» και πρώην πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Σωτήρης Μουτζούρης, από τη χειροτονία ως πρεσβύτερου ενός Λαρισαίου, του Κωνσταντίνου Τσερέπη, εγγάμου κληρικού και πατέρα δύο τέκνων, αποφοίτου Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Ο π. Κωνσταντίνος χειροτονήθηκε χθες από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ στον ιερό ναό Αγίου Στεφάνου Νέας Ιωνίας και είναι ιδιαίτερα γνωστός στο τοπικό αστυνομικό σώμα, καθότι είναι γιος του συνταξιούχου πλέον αστυνομικού Θανάση Τσερέπη. Όπως θυμάται ο Σωτ. Μουτζούρης «ο …Κωστάκης από φοιτητής πλησίασε την Εκκλησία, είχε τον Πνευματικό του, φύλαξε τη ζωή του και ετοιμάστηκε για τον υψηλό βαθμό και τη μεγάλη Αποστολή να γίνει Ιερέας. Του ευχόμαστε να ζήσει, να χαριτώνεται κάθε ημέρα περισσότερο και να οδηγηθεί στον Παράδεισο με τη χαριτωμένη οικογένειά του και το Ποίμνιο που ο Θεός του ενεπιστεύθη. Συγχαρητήρια στους γονείς του» καταλήγει στο σημείωμά του ο κ. Μουτζούρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass