«Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια»

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2022 15:40

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και το Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) συμμετέχοντας στις διεθνείς εκστρατείες του ΠΟΥ, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Διοίκησης Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης και την Ελληνική Εταιρεία

Χημειοθεραπείας διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης, σχετικά με την ορθή χρήση των αντιβιοτικών και τη σημασία των εμβολίων. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας, αλλά και άλλων κοινωνικών ομάδων για την ορθή χρήση των αντιβιοτικών και των εμβολίων, ώστε, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «να διαφυλάξουμε τα αντιβιοτικά και να γίνει κατανοητό και ξεκάθαρο: μπορούμε και εμείς ο ίδιοι να συμβάλλουμε στη μείωση της άσκοπης χρήσης αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουμε αντιβιοτικό και πότε όχι. Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση. Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών, ώστε να μη νοσήσουμε και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουμε αντιβιοτικά. Η Διαδικτυακή Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου 2022, ώρα 18:00-19:30.
Ομιλητές: Ελένη Γιαμαρέλλου, καθηγήτρια Παθολογίας - Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας. Κανελλακοπούλου Κυριακή, ομότιμη καθηγήτρια Παθολογίας-Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, γενική γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας. Συντονίζει ο: δρ Θεόδωρος Κυρόπουλος MBBS, PhD, FERS, επιστημονικός υπεύθυνος Τομέα Υγείας Δήμου Λαρισαίων. Στοιχεία επικοινωνίας: ktheod31@gmail.com, τηλ. 2410-680.205.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass