Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στον Ομιλο «ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ»

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2022 8:00

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας οργάνωσε ο Όμιλος Βιοκαρπέτ, χθες Παρασκευή

25 Φεβρουαρίου 2022. Το προσωπικό τού Ομίλου, ευαισθητοποιημένο σε αυτό το μείζον κοινωνικό θέμα της ανεπάρκειας αίματος, έσπευσε να προσφέρει το πιο πολύτιμο αγαθό του ανθρώπου και να βοηθήσει για ακόμα μια φορά στην αντιμετώπιση του κοινωνικού προβλήματος. Η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των εργοστασίων της Exalco και της Βιοκαρπέτ και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι εργαζόμενοι στήριξαν με την προσφορά τους αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που καλύπτονται μέσω της αιμοδοσίας, ο Όμιλος Βιοκαρπέτ, ήδη από το 1992, έχει οργανωθεί και λειτουργεί τη δική του Τράπεζα Αίματος.
Οι μονάδες αίματος που συλλέγονται κάθε χρόνο είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους των εταιρειών, αλλά και τις οικογένειές τους, κάτι που πολλές φορές έχει αποδειχθεί σωτήριο για τους ανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη. Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο, δείχνοντας έμπρακτα την ύψιστη αξία της προσφοράς, την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη των εργαζομένων του Ομίλου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass