Επανεκλογή Β. Ντούρα στην ΟΜΣΕ, αλλαγή ηγεσίας στον Μ.Σ. Λάρισας

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο Κ. ΚΑΛΑΠΟΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2022 16:40
Ο κ. Β. Ντούρας Ο κ. Β. Ντούρας

Ο Πέτρος Σαρούδης είναι ο νέος πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λάρισας, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν για την εκλογή νέου Δ.Σ., ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Καλαπούτης, μετά από 12 χρόνια συνεχούς και σημαντικής προσφοράς στον

Σύλλογο αποχώρησε, δίνοντας χώρο σε νέους ανθρώπους να αγωνιστούν και να προσφέρουν στον κλάδο.
Αναλυτικότερα το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής: Πρόεδρος Σαρούδης Πέτρος, αντιπρόεδρος Καραγιάννης Αθαν., γραμματέας Σένκο Ιωαν., ταμίας Πανταζής Πέτρος, μέλος Σφήκας Γεώργιος.
Σε δηλώσεις του στην «Ε» ο Κ. Καλαπούτης ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, εποικοδομητικά, ευχήθηκε στη νέα διοίκηση «καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα», την οποία χαρακτήρισε «άξια και δυναμική». Τόνισε ακόμη ότι ο Σύλλογος είναι οικονομικά εύρωστος για να πραγματοποιήσει δράσεις και αξιόλογες πρωτοβουλίες και πως ο ίδιος «θα στηρίξει τη νέα διοίκηση με όλες του τις δυνάμεις».
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΣΕ
Να σημειωθεί ότι εκλογές πραγματοποιήθηκαν και στην Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Λάρισας, στην οποία ο πρόεδρος Βασίλης Ντούρας επανεξελέγη. Όλα δείχνουν ότι από βδομάδα, μετά και την ανακατανομή αξιωμάτων θα παραμείνει στο προεδρείο της Ομοσπονδίας.
Η σειρά κατάταξης του νέου Δ.Σ. βάσει των σταυρών προτίμησης. Ντούρας Βασίλης, Ντούνας Κωνσταντίνος, Νικολάου Δημήτρης, Δημητρόπουλος Τάσος, Λεονταράκης Κωστής, Σεντεμέντες Γιώργος, Γαβριηλίδης Γιώργος, Κουβαρά Χριστίνα, Παπιώτης Γιώργος, Ποντίκης Τάσος, Βίγλης Θεόδωρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass