Στήριξη στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας

ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2022 15:14

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτινή εκδήλωση κοπής της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης

πίτας της Ενωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο «Φρούριο», στο πλαίσιο της οποίας βραβεύθηκαν και νέοι φοιτητές, παιδιά μελών της Ένωσης, για την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Τη στήριξή τους στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασαν με μηνύματά τους βουλευτές του νομού Λάρισας και συγκεκριμένα ο αν. γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, όπου ευχαρίστησε το σύνολο του Αστυνομικού Σώματος για την τεράστια συμβολή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας και τόνισε πως είναι ώρα η καθολική αναγνώριση του έργου της ΕΛ.ΑΣ. να μετουσιωθεί και σε πράξεις, υπενθυμίζοντας εισήγησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.
Ειδικότερα, ο κ. Κέλλας αναφέρθηκε στην ανάγκη αναγνώρισης των πρόσθετων ωρών νυχτερινής εργασίας των αστυνομικών και της αύξησης της ωριαίας αποζημίωσης για νυχτερινή εργασία. Τόνισε, ακόμη, την αναγκαιότητα αύξησης των οργανικών θέσεων της Λάρισας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε Λαρισαίους αστυνομικούς ανά την επικράτεια να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, καθώς και της επιπλέον μοριοδότησης όσων υπηρετούν σε μονάδες αυξημένης επικινδυνότητας. Αντίστοιχα, η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ κ. Λίτσα Λιακούλη, η οποία επίσης παρευρέθηκε, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους Έλληνες αστυνομικούς, για «τη διαχρονική προσφορά τους στη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της Θεσσαλίας» και σημείωσε επίσης ότι: «Αναγνωρίζοντας τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, δηλώνω τον σεβασμό μου για την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν, βάζοντας πάντα πάνω από τη ζωή τους το χρέος προς την πατρίδα».
Τέλος, ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μήνυμά του τονίζει τα εξής: «Σε συνθήκες ιδιόμορφες, λόγω της πανδημίας, αλλά και διεύρυνσης των εγκληματικών δραστηριοτήτων, είναι καθοριστικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας οι βασικοί πυλώνες της τήρησης του νόμου, όπως πρωτίστως είναι η ΕΛ.ΑΣ., να ανταποκρίνονται στον ρόλο τους».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass