Νέος εξοπλισμός στα ιατρεία του Δήμου

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2022 15:46

Σύσκεψη για θέματα αρμοδιότητας του ιατρού εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Λάρισας, από τον αντιδήμαρχο Διοίκησης, Δημήτρη Δεληγιάννη, τη διευθύντρια του Αμαξοστασίου κα. Βασιλείου και εκπρόσωπους του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας, Ζήση Γκαραλιάκο, Β. Βίτκου και Θ. Καλαμπάκα.


Τα θέματα που τέθηκαν ήταν ότι ο Δήμος Λαρισαίων είναι μεγάλος οργανισμός και κατά συνέπεια ο αριθμός των ωρών απασχόλησης του ιατρού εργασίας δεν είναι αρκετός για να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες όλων των εργαζόμενων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων «υπήρξε κοινή συμφωνία έτσι ώστε να διευρυνθεί ο κύκλος εργασίας του ιατρού εργασίας που θα καλύπτει το σύνολο των εργαζομένων, ενώ υπήρξε δέσμευση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής να λυθεί το ζήτημα το συντομότερο.
Συμφωνήθηκε επίσης να εξοπλιστούν οι τρεις – χώροι ιατρεία καθώς επίσης και να ρυθμιστούν οι μέρες και ώρες λειτουργίας τους, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτικών υπαλλήλων. Τέλος, επισημάνθηκε από τη πλευρά του Συλλόγου, να συνεχιστούν οι προληπτικές εξετάσεις με πιο γοργούς ρυθμούς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass