ΝΕΚΡΗ 57ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ

Θάνατος σε διασταύρωση

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:03

Μια νεκρή γυναίκα, δυο σοβαρά τραυματισμένοι και άλλοι δυο ελαφρά είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες βράδυ στο δρόμο Λάρισας - Καρδίτσας στη διασταύρωση του Κραννώνα.

Λίγο μετά τις 9 χθες βράδυ και κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, τα δυο επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά, αφού το ένα αυτοκίνητο κινούνταν στο ρεύμα προς Καρδίτσα και το δεύτερο διέσχιζε τη διασταύρωση με κατεύθυνση προς τη Μάνδρα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 57χρονης Παγώνας Παν. Μπάγκα από τις Νέες Καρυές, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε Λαρισαίοι.

Σοβαρά τραυματίστηκαν δυο ακόμη επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο των Λαρισαίων, ένας 62χρονος και μια 60χρονη, ελαφρότερα τραυματίσθηκαν άλλοι δυο επιβαίνοντες ενώ και οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο εφημερεύων Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.  

Η σφοδρότητα με την οποία συγκρούσθηκαν τα δυο επιβατικά  αυτοκίνητα ήταν τέτοια, που το ένα από αυτά, έριξε στο οδόστρωμα, κολώνα φωτισμού της διασταύρωσης. Να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη διασταύρωση λειτουργεί παλλόμενος σηματοδότης είναι επαρκής ο φωτισμός κατά τη νύκτα ενώ υπάρχει και διαχωριστική νησίδα αφού η διασταύρωση παραδόθηκε σχετικά πρόσφατα στην κυκλοφορία.

Στον τόπο του δυστυχήματος, για τη μεταφορά των τραυματιών  βρέθηκαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Λάρισας όπως και πυροσβέστες με δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.  Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass