Νέος Ηγούμενος στη Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς

ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2022 16:41
Ο νέος ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς, Νικόδημος Αγαθονίκου Ο νέος ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς, Νικόδημος Αγαθονίκου

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Στην εκλογή νέου Ηγουμένου προχώρησε χθες η αδελφότητα της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς, μετά την προ ημερών εις Κύριον εκδημία του Μακαριστού Ηγουμένου Αρχιμ. Αιμιλιανού Καζαντζίδη, ύστερα από μακροχρόνια ασθένεια.


Νέος Ηγούμενος εξελέγη ο Αρχιμ. Νικόδημος Αγαθονίκου. Από κοινού με τον Μακαριστό π. Αιμιλιανό, ανέλαβαν προ πολλών ετών, τις τύχες της εγκαταλελειμμένης Μονής, την ανοικοδόμησαν και συνέστησαν εκλεκτή αδελφότητα, που συνεχίζει τη μακρά Μοναστική παράδοση της Τοπικής μας Εκκλησίας στην επαρχία Αγιάς.
Παράλληλα με την εκλογή του νέου Ηγουμένου η Μονή ανακοίνωσε ότι το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του Μακαριστού π. Αιμιλιανού θα τελεστεί το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο Μοναστήρι, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, στην οποία θα προεξάρχει ο σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass