Ευχαρίστησαν γιατρούς και νοσηλευτές

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΔ ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2022 16:45

Με προτεραιότητα το φλέγον θέμα της πανδημίας ολιγομελής αντιπροσωπεία μελών της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΕΠ Λάρισας επισκέφθηκε διαδοχικά το Πανεπιστημιακό και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και είχε συναντήσεις με τις διοικήσεις των δύο ιδρυμάτων.


Στη διάρκεια της επίσκεψης η αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την υγειονομική κατάσταση της χώρας μας από τις διοικήσεις των νοσοκομείων, αλλά και από εκπροσώπους του προσωπικού.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Οι διοικητές μάς περιέγραψαν τις συνθήκες περίθαλψης, τις επιδόσεις και τις δυνατότητες των εμβολιαστικών κέντρων, τους εμβολιασμούς των παιδιών, τις αναβαθμίσεις των υποδομών προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα περιστατικά, αλλά και τον σχεδιασμό για το μέλλον δίνοντας έμφαση στην αιμοδοσία.
Οι εκπρόσωποι του προσωπικού μάς μετέφεραν την αγωνία τους για το νέο κύμα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τη χαρά και δικαίωση που εισπράττουν από τους νοσηλευόμενους ή τους συγγενείς τους.
Με κοινή πεποίθηση ότι και οι συμπολίτες μας θα συμβάλλουν στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, τους ευχαριστήσαμε για την προσφορά τους και ανταλλάξαμε ευχές για καλύτερο νέο χρόνο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass