Η Βάσω Ζιάκα περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης

Ο ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2021 21:40

Η μέχρι πρότινος διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Βασιλική Ζιάκα, είναι πλέον η νέα αναπληρώτρια περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Η Υπουργική Απόφαση κοινοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, καθώς στις 17 Νοεμβρίου ο

διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Γεώργιος Πολύζος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση αναπλήρωσης, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Η Βασιλική Ζιάκα πλέον θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, μια θέση γνώριμη για την ίδια αφού έχει θητεύσει και κατά το παρελθόν (το 2013) στο θέση της περιφερειακής διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Η ίδια δηλώνει στην «Ε» με αφορμή την ανάληψη των νέων της καθηκόντων:
«Είναι αλήθεια ότι σήμερα είναι για μένα μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Αναλαμβάνω την ευθύνη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο. Επιστρέφω σε έναν γνώριμο εργασιακό χώρο, όπου μόνο ευχάριστες αναμνήσεις μου έχει δημιουργήσει και σε καλούς συναδέλφους που γνωρίζω από παλιά, με ιδιαίτερα θετική και αισιόδοξη διάθεση. Είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί θα πορευθούμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από μια εκπαίδευση ποιοτική με επίκεντρο τον μαθητή που είναι η ελπίδα και το μέλλον του τόπου μας και με εκπαιδευτικούς που μεταλαμπαδεύουν στους μαθητές γνώση και ηθικές αξίες και υπηρετούν αφοσιωμένοι την ουσία της εκπαίδευσης. Ευχαριστώ θερμά την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις στην ΠΔΕ Θεσσαλίας για μια πορεία που δεν είναι άλλη από αυτή της εκπαίδευσης, της προόδου και του σεβασμού».
Ο ΝΙΚΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Δ.Δ.Ε.
Χρέη αναπληρωτή διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα τελεί πλέον ο υπεύθυνος εκπαιδευτικών θεμάτων, μαθηματικός κ. Νίκος Ζέρβας. Ο νέος αν. διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αφορμή τα νέα του καθήκοντα σημειώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη νέα αν. Περιφερειακή Διευθύντρια κ. Β. Ζιάκα για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε υπόσχομαι και δεσμεύομαι ότι σε συνεργασία με όλο το προσωπικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις με γνώμονα να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα».
ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass