Απόλυτη πλειοψηφία Νικολέττας Μπασδέκη στο Δ.Σ.

ΕΞΕΛΕΞΕ 8 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ *ΑΠΟ 3 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΡ. ΤΣΑΤΣΑΡΟ ΚΑΙ ΧΡ. ΜΠΡΑΖΙΩΤΗ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2021 21:36

Την απόλυτη πλειοψηφία των συμβούλων που στήριξαν την υποψηφιότητα της Νικολέττας Μπασδέκη κατέδειξε η καταμέτρηση των ψήφων για τις 14 θέσεις στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.


Αναδεικνύοντας παράλληλα το «οξύμωρο» των δύο κάλπεων, αφού στην κάλπη για τη θέση του προέδρου, ο υποψήφιος Τρ. Τσάτσαρος αναδείχθηκε πρώτος με 228 ψήφους εκλέγοντας ωστόσο στο Δ.Σ. 3 από τους συμβούλους που τον στήριξαν, με την υποψήφια πρόεδρο Νικ. Μπασδέκη να αναδεικνύεται δεύτερη λαμβάνοντας 212 ψήφους, εκλέγοντας ωστόσο 8 συμβούλους, διαθέτοντας έτσι την απόλυτη πλειοψηφία στο νεοκλεγέν Δ.Σ. Από την καταμέτρηση προέκυψε επίσης ότι από τον υποψήφιο για την προεδρία, Χρ. Μπραζιώτη (σ.σ. που έλαβε 197 ψήφους και αναδείχθηκε τρίτος), εκλέγονται 3 σύμβουλοι.
Ο αριθμός των εκλεγέντων στο Δ.Σ. είναι ανεξάρτητος από την εκλογή προέδρου, καθώς υπήρξαν δύο κάλπες, ενώ εκείνο που θα μεταβληθεί θα είναι η τελευταία θέση του εκλεγμένου μέλους στο Δ.Σ. καθώς τη θέση αυτή θα καταλάβει ο «χαμένος» της δεύτερης Κυριακής. Αντικαθιστώντας ή τον Κυρ. Σουλακούδη (από τον συνδυασμό Τσάτσαρου) ή τον Ευάγγ. Τσικαρδώνη (από τον συνδυασμό Μπασδέκη), καθώς κατέλαβαν την προτελευταία και τελευταία θέση αντίστοιχα στο Δ.Σ., με βάση και τον αριθμό των ψήφων που έλαβαν.
Προς το παρόν το ενδιαφέρον εστιάζεται στις εκλογές που θα επαναληφθούν την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου όπου οι δύο υποψήφιοι, Τρύφων Τσάτσαρος και Νικολέττα Μπασδέκη, θα διεκδικήσουν τη θέση του προέδρου.
ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
Μετά και τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής στο νέο Δ.Σ. εκλέγονται οι εξής:
Ανδριτσόπουλος Ανδρέας (συνδυασμός Μπασδέκη),
Βελησσαρίου Κωνσταντίνος (συνδυασμός Μπασδέκη),
Γιαννούλας Φώτιος (συνδυασμός Μπασδέκη),
Γκάγκα Φαίδρα (συνδυασμός Μπασδέκη),
Γκανάτσιος Νικόλαος (συνδυασμός Τσάτσαρου),
Διανελλάκης Ευάγγελος (συνδυασμός Μπασδέκη),
Ζιάγκας Ιωάννης (συνδυασμός Μπραζιώτη),
Καλογεράς Στυλιανός (συνδυασμός Μπασδέκη),
Κολοκυθόπουλος Νικόλαος (συνδυασμός Μπασδέκη),
Μίγα - Κατσογιάννη Δέσποινα (συνδυασμός Τσάτσαρου),
Ντούμος Χαρίσιος (συνδυασμός Μπραζιώτη),
Παπαγεωργίου Φωτεινή (συνδυασμός Μπραζιώτη),
Σουλακούδης Κυριάκος (συνδυασμός Τσάτσαρου) και
Τσικαρδώνης Ευάγγελος (συνδυασμός Μπασδέκη).
Να διευκρινιστεί ότι τη μία θέση μέλους στο Δ.Σ. θα καταλάβει ο «χαμένος» της ερχόμενης Κυριακής, αφήνοντας εκτός έναν από τους τελευταίους του συνδυασμού.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τις θέσεις των συμβούλων (όπως ανακοινώθηκαν στη σελίδα της Ολομέλειας) έχουν ως εξής:
ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 272 (ψήφους), ΔΙΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 245, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 241, ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 238, ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 227, ΓΚΑΓΚΑ ΦΑΙΔΡΑ 212, ΒΕΛΗΣΣΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 205, ΝΤΟΥΜΟΣ ΧΑΡΙΣΙΟΣ 196, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 192, ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 190, ΜΙΓΑ-ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 188, ΖΙΑΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 184, ΣΟΥΛΑΚΟΥΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 183, ΤΣΙΚΑΡΔΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 182, ΡΑΧΑΒΕΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 179, ΝΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ 178, ΜΠΑΤΖΙΑΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 166, ΒΡΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 163, ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ ΖΩΗ 153, ΤΡΙΚΑΚΗ ΕΥΔΟΚΙΑ 147, ΜΗΛΙΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ 146, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 144, ΡΕΜΠΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ-ΜΑΡΙΝΑ 144, ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 137, ΔΗΜΟΒΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 132, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 129, ΤΖΙΑΣΤΟΥΔΗ ΕΙΡΗΝΗ 127, ΖΟΥΛΟΥΜΗ ΜΑΡΙΑ 118, ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 111, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 110, ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ 105, ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 95, ΜΕΡΙΣΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ 92, ΛΙΛΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 89, ΚΑΤΣΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 84, ΔΑΚΤΥΛΑ ΑΣΗΜΟΥΛΑ 77, ΒΑΛΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 69, ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 65, ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΑ 53, ΒΑΚΡΑΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 52, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 51 και ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 39 ψήφους. Να σημειωθεί ότι για τις αρχαιρεσίες της ερχόμενης Κυριακής αναμένεται ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass