Κάλεσμα αθρόας συμμετοχής στις κάλπες

Απηύθυνε ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ Χάρ. Καστανίδης, για να υπάρξει «αποτέλεσμα της κοινωνίας και όχι άλλων ιδιόμορφων μηχανισμών»

Δημοσίευση: 29 Νοε 2021 21:00

«Θερμή πρόσκληση να είναι αθρόα η συμμετοχή» των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές απηύθυνε χθες από τη Λάρισα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Καστανίδης.


Ο κ. Καστανίδης μίλησε χθες το πρωί σε πολιτική συγκέντρωση υποστηρικτών του στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», ενώ η περιοδεία του στη Θεσσαλία ολοκληρώθηκε με ομιλία στην Καρδίτσα.
Κατά την ομιλία του στη Λάρισα, σημειώνοντας τις τομές της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, τόνισε την ανάγκη «επαναφοράς της μεγάλης παράταξης», για να παρουσιάσει τέλος εκτενώς τις θέσεις του ενόψει και των εσωκομματικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.
Διαδικασία για την οποία, νωρίτερα σε δήλωσή του στα ΜΜΕ, σημείωσε πως «τα μηνύματα που έχουμε από όλη την Ελλάδα είναι ενός αυξημένου ενδιαφέροντος για τη δημοκρατική παράταξη και με αυτή την ευκαιρία θέλω να απευθύνω θερμή πρόσκληση να είναι αθρόα η συμμετοχή τους στις εκλογές και της 5ης και της 12ης Δεκεμβρίου.
Αυτό θα δείξει και το ανανεωμένο ενδιαφέρον για την παράταξη αλλά και γιατί προστατεύει το τελικό αποτέλεσμα, να είναι αποτέλεσμα της κοινωνίας και όχι άλλων ιδιόμορφων μηχανισμών».
Αναφερόμενος ωστόσο στην επικαιρότητα τόνισε: «Το μείζον πρόβλημα αυτές τις ώρες είναι η νέα περιπέτεια στην επιδημιολογική κρίση, θα ήθελα να απευθύνω μια σύσταση στην κυβέρνηση και η οποία έχει πάρα πολλές αντιφάσεις στα μέτρα που λαμβάνει και στην πολιτική της. Η πρώτη μου παρατήρηση είναι πως δεν είναι δυνατόν ο σκληρός πυρήνας του κράτους με κοινωνικές ομάδες όπως τα σώματα ασφαλείας, οι ένοπλες δυνάμεις και η εκκλησία να έχουν χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού απ’ ό,τι οι άλλες κατηγορίες των Ελλήνων.
Αρα θα πρέπει να υπάρξει ειδική πρόνοια από την πλευρά της κυβέρνησης διότι είναι αντιφατικό άλλους μεν να στέλνεις σε αναστολή και για άλλους να μην έχει κανένα μέτρο. Το δεύτερο που θέλω να επισημάνω και πρέπει να σπεύσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι να διδαχθεί από το παράδειγμα της Πορτογαλίας να αφήσουν κατά μέρος υπουργοί και επιδημιολόγοι μια ακατάσχετη πολυλογία που πολλές φορές δημιουργεί σύγχυση και να αναθέσουν σε έναν τη νέα εκστρατεία εμβολιασμού επικοινωνιακά, αλλά και την επιχείρηση εμβολιασμού».
Στην πολιτική εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο πρώην βουλευτής, Γιάν. Καραμπάτσας, ο δικηγόρος, Κων. Καραμπάτσας, ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Αντ. Γιακουβής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων, Λ. Ζάρρας, ο πρώην νομάρχης Ζήσ. Μπέκος, εκπρόσωποι του γραφείου της βουλευτή Ευαγγ. Λιακούλη (σ.σ. απουσίαζε στο μνημόσυνο της Φ. Γενημματά) καθώς και μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass