Φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων...

Η ΔΕΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2021 15:04

Η Λάρισα αποτελεί, από χθες έναν από τους σταθμούς του ΔΕΗ e-Bike Festival,

του πρώτου, μεγάλου φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα. Ενός φεστιβάλ ενταγμένο στην πρωτοβουλία της ΔΕΗ, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την πράσινη μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Το ΔΕΗ e-Bike Festival όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «παρουσιάζει την παγκόσμια τάση χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων και συγκεντρώνει για πρώτη φορά τα περισσότερα σύγχρονα μοντέλα από εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και ελληνικές» με δεκάδες Λαρισαίους να αναταποκρίνονται στην πρωτοβουλία χθες γνωρίζοντας από κοντά «την πιο σύγχρονη τεχνολογία βιώσιμης αστικής μετακίνησης, σωματικής άσκησης και ψυχαγωγίας».
Το Φεστιβάλ φιλοξενείται και σήμερα στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας (από τις 11 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.) με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα, στην ειδικά κατασκευασμένη πίστα test rides «για δωρεάν δοκιμές σε μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση που καλύπτουν κάθε ανάγκη για διαφορετική χρήση ειδικά ποδήλατα για πόλη, βουνό, δρόμο, αναδιπλούμενα κ.ά.». Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιχνίδι δεξιοτεχνίας στο πεντάλ και να κερδίσουν οικολογικά και ποδηλατικά αναμνηστικά δώρα. Η εξειδικευμένη ομάδα του ΔΕΗ e-Βike Festival θα προσφέρει παράλληλα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά 6-12 ετών.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται ταυτόχρονα και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα μέσω των πράσινων, εύκολων, ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών ΔΕΗ, όπως το Green Pass για κατανάλωση ρεύματος από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, το My Home Online, το e self-metering, το e-bill κ.ά. Το ΔΕΗ e-Βike Festival υλοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό “Πόλεις για Ποδήλατο”, μέλος της European Cyclists Federation και τombike.gr.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων και στο πλαίσιο αυτό παρευρέθηκαν χθες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, Δημ. Τάχος και ο αντιδήμαρχος, Ντ. Διαμάντος.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass