Εγκαινιάσθηκε ο κυκλικός κόμβος της Κίρκης

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2014 0:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:48

 

 

Παρουσία αποστολής του αδελφοποιημένου δήμου Ρίμπνικ της Πολωνίας, εγκαινιάσθηκε χθες το απόγευμα ο κυκλικός κόμβος στη διασταύρωση των οδών Κίρκης, Ναυαρίνου και Μανδηλαρά στη συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου.

Δήμος Λαρισαίων και δήμος Ρίμπνικ αδελφοποιήθηκαν πριν από 10 χρόνια και από χθες βρίσκεται στη Λάρισα η ποδοσφαιρική ομάδα της αδελφοποιημένης πόλης στο πλαίσιο του επαναληπτικού φιλικού αγώνα που δόθηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Πολωνία.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Κων. Τζανακούλης και η αντιδήμαρχος του Ρίμπνικ Ευα Ρίσκα, παρουσία αντιδημάρχων και συμπολιτών, βρέθηκαν χθες στον κόμβο στον οποίο δόθηκε το όνομα της Πολωνικής πόλης, ανταποδίδοντας – όπως τόνισε ο κ. Τζανακούλης - αντίστοιχη ενέργεια των Πολωνών που ονόμασαν «Λάρισα» κυκλικό κόμβο στην πόλη τους.

Ο κ. Τζανακούλης αφού καλωσόρισε την πολωνική αποστολή αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις των δύο πόλεων για να τονίσει, μαζί με την κ. Ρίσκα, πως «οι πόλεις μας αναπτύσσονται και στο πλαίσιο της άμβλυνσης του κυκλοφοριακού προβλήματος σε πυκνοκατοικημένες συνοικίες, υλοποιούνται έργα προς όφελος των πολιτών».

Να σημειωθεί πως ο επαναληπτικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Δήμου Ρίμπνικ και της ομάδας του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 31 Αυγούστου στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Τερψιθέας. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass