ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η «Ε»

Προσφέρουν δωρεάν εκτάσεις για κόμβο στην Καράγιωργα

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:44

 

Τις ιδιωτικές τους εκτάσεις προσφέρουν δωρεάν στο δημόσιο, οι ιδιοκτήτες ακινήτων, πέριξ της επίμαχης διασταύρωσης της υπό κατασκευή οδού Σάκη Καράγιωργα και Ευκλείδου, στη συνοικία Νέας Σμύρνης.

Μετά από δημοσίευμα της «Ε» τον Ιούλιο, για την πρόοδο των εργασιών και τον ημικόμβο που κατασκευάστηκε, ιδιοκτήτες κινητοποιήθηκαν και ανακοίνωσαν χθες, εγγράφως, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, την απόφασή τους, να προσφέρουν όση έκταση χρειαστεί, για την κατασκευή πλήρους κόμβου. Το υπόμνημα απευθύνεται στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό και κοινοποιήθηκε και στην «Ε». Το υπόμνημα υπογράφουν έξι ιδιοκτήτες και αναφέρει τα εξής:

«Από αρκετό καιρό τέθηκε το θέμα δημιουργίας κόμβου στη διασταύρωση των οδών Καράγιωργα και Ευκλείδου. Την αναγκαιότητα δημιουργίας του κόμβου αυτού αναγνωρίζουν οι πάντες. Όμως όπως πληροφορηθήκαμε από την εφημερίδα «Ελευθερία» (σε άρθρο του δημοσιογράφου Ευάγγελου Ρηγόπουλου στις 16/7/2014) η αποδοχή των προτάσεών μας «σκοντάφτει» στο γεγονός ότι το Δημόσιο δεν διαθέτει «επαρκή έκταση στο πλάι του οδικού άξονα για να κατασκευαστεί αυτός ο κόμβος, γιατί αυτό θα απαιτούσε απαλλοτριώσεις» και δαπάνες που το Κράτος δεν διαθέτει.

Με την παρούσα όλοι εμείς οι παρόδιοι ιδιοκτήτες που υπογράφουμε, δηλώνουμε προς κάθε αρμόδιο και κάθε αρμόδια αρχή ότι, έχουμε αποφασίσει να διαθέσουμε από τις ιδιοκτησίες μας όση έκταση απαιτηθεί, δωρεάν, χωρίς οποιοδήποτε αντάλλαγμα, ώστε να δοθεί ορθή λύση στο πρόβλημα (κατασκευή πλήρους κόμβου).

Την παραπάνω δήλωσή μας είμαστε πρόθυμοι να επαναλάβουμε και να υπογράψουμε ενώπιον συμβολαιογράφου ή οποιασδήποτε άλλης αρχής απαιτηθεί. Παρακαλούμε κατόπιν τούτου, να ενεργήσετε τα νόμιμα ώστε να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά μας, που είναι αίτημα εκατοντάδων συμπολιτών μας».

Ε. Ρ.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass