Συνελήφθη γιατί απείλησε 34χρονη με μαχαίρι

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2014 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:37

Ενας 31χρονος Πακιστανός, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, καθώς χθες το πρωί με άγνωστο προς το παρόν συνεργάτη του, απείλησε με μαχαίρι 43χρονη υπήκοο Αλβανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο δράστες, είχαν στήσει «καρτέρι» στην 43χρονη γυναίκα που εργάζεται ως οικιακή βοηθός Λαρισαίου, σε διαμέρισμα κεντρικής πολυκατοικίας. Η 43χρονη λίγο μετά τις 8 το πρωί, φθάνοντας στον 4ο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα, διαπίστωσε ότι την ανέμεναν δυο άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο 31χρονος συλληφθείς.

Οι δυο άνδρες την απείλησαν με μαχαίρι, με σκοπό – σύμφωνα με εκτιμήσεις – να εισέλθουν μαζί της στο διαμέρισμα προκειμένου να προβούν σε ληστεία. Η 43χρονη ωστόσο δεν έχασε την ψυχραιμία της και καλώντας σε βοήθεια, τράπηκε σε φυγή ενώ το ίδιο έπραξαν και οι δυο δράστες που επίσης αιφνιδιάσθηκαν από την αντίδραση της γυναίκας.

Λίγες ώρες αργότερα και πριν το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνέλαβαν τον 31χρονο Πακιστανό ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass