Πυροσβέστες έσωσαν βρέφος 20 μηνών

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2021 15:02
ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ

«Τέλος καλό όλα καλά» για 20 μηνών βρέφος, που κινδύνεψε και σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση πυροσβεστών, που του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών του που αγωνιούσαν, μη μπορώντας να βοηθήσουν το παιδί τους που έσβηνε.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 χθες το απόγευμα κοντά στη Γιάννουλη, όπου για άγνωστο λόγο βρέθηκε το ζευγάρι από το Λιβάδι Ελασσόνας με το μωρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 20 περίπου μηνών αγοράκι, κάποια στιγμή γύρισε η γλώσσα του και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του. Οι γονείς προσπάθησαν να βοηθήσουν, αλλά, προφανώς, δεν ήξεραν τον καταλληλότερο τρόπο. Για καλή τους τύχη όμως, πέρναγε από τον δρόμο κοντά τους ένα πυροσβεστικό όχημα του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας που επέστρεφε από συμβάν στην περιοχή Δαμασίου. Ετσι, σταμάτησαν το όχημα και ζήτησαν από το πλήρωμά του να βοηθήσει το παιδί που χανόταν. Αμέσως πυροσβέστης τού έκανε ΚΑΡΠΑ και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου κατέφθασε έγκαιρα και μετέφερε το βρέφος στο εφημερεύον ΠΠΓΝΛ, έχοντας -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- διαφύγει τον κίνδυνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass