Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2021 15:29

Διαγωνισμός πρόσληψης 21 ιατροδικαστών
ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Διαγωνισμό για την πλήρωση 21 κενών οργανικών θέσεων ιατροδικαστών στις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες της χώρας, προκήρυξε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κενές οργανικές θέσεις αφορούν τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Πατρών, Λάρισας, Λαμίας, Κέρκυρας, Ναυπλίου-Καλαμάτας (με έδρα το Ναύπλιο), Δωδεκανήσου με έδρα τη Ρόδο, Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Μυτιλήνη και Θράκης με έδρα την Κομοτηνή.
Ακόμη, η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιατροδικαστών, το οποίο είναι το αρμόδιο όργανο για την επιλογή όσων διορίζονται σε θέσεις ιατροδικαστών, αφού προηγηθεί συνέντευξη με τους υποψηφίους. Τέλος, όσοι υποψήφιοι επιλεγούν θα κληθούν να υποβάλουν τα απαραίτητα για τον διορισμό τους δικαιολογητικά.

Γενικό Διευθυντή και προϊστάμενο Τ.Υ. αναζητά η ΑΕΝΟΛ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για θέση γενικού διευθυντή και προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ανακοίνωσε ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας - «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.».
Η ανάληψη των καθηκόντων τους περιγράφεται στον Εσωτερικό Κανονισμό Υπηρεσιών της ΑΕΝΟΛ Α.Ε.
Οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: info@aenol.gr έως τη Δευτέρα 06/09/2021. Το υλικό της Πρόσκλησης με τα παραρτήματά της είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.aenol.gr , απ’ όπου μπορούν να τα προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι.

 

Τρεις συλλήψεις στον Ρακοπόταμιο για χασίς

Στη σύλληψη τριών Λαρισαίων ηλικίας 66, 46 και 45 ετών προχώρησαν χθες, το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, αφού μετά από έρευνα σε σπίτι στον Ρακοπόταμο του Δήμου Αγιάς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 790 γραμμάρια χασίς.

 

Αιμοδοσία στον Πυργετό
Εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει στον Πυργετό, μεθαύριο Κυριακή και από ώρα 8:30 π.μ. μέχρι 1.00 μ.μ., σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου. Στόχος είναι η ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, σε μια περίοδο που οι ανάγκες είναι μεγάλες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass