Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2021 14:55

Απορρίφθηκε ψήφισμα για την Κούβα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΕΜΠΩΝ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών με ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι «απορρίφθηκε από την πλειοψηφία του ΔΣ του Δήμου Τεμπών, ψήφισμα που υπέβαλε η Λαϊκή Συσπείρωση προς το σώμα, για ψήφιση.

Συγκεκριμένα υπέρ του ψηφίσματος τάχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι και εισηγητές της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών και όλοι οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του πρώην δημάρχου, Κώστα Κολλάτου, πλην του κ. Διψάνα. Στο προτεινόμενο ψήφισμα ο Δήμος Τεμπών θα εξέφραζε «την αλληλεγγύη του στον λαό της Κούβας, καταδικάζοντας την τεράστια υποκρισία και τους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, της αντικουβανικής μαφίας και των μισθοφόρων τους μέσα στην Κούβα».

 

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος 70χρονου Λαρισαίου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών και δύο ακόμα αγνώστων, μέχρι στιγμής, ατόμων, για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας. Ειδικότερα, τον Οκτώβριο του 2020, ο 70χρονος Λαρισαίος παθών εντόπισε, σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης αγροτικού οχήματος, έναντι του χρηματικού ποσού των 4.200 ευρώ. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ο παθών πείστηκε και κατέθεσε τμηματικά σε τραπεζικό λογαριασμό που του υποδείχθηκε, το χρηματικό ποσό των 2.480 ευρώ, ως προκαταβολή. Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο παθών, αφού του απεστάλη πλαστό αποδεικτικό μεταφοράς των χρημάτων, πείστηκε και κατέβαλε τμηματικά επιπλέον το χρηματικό ποσό των 1.340 ευρώ. Συνολικά, απέσπασαν από τον παθόντα 3.820 ευρώ, χωρίς να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass