Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές για τα ΕΠΑΛ

ΑΠΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΑ SELF TESTS

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2021 15:02

Με τα μαθήματα ειδικότητας Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές συνεχίστηκαν χθες οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ στα 4 εξεταστικά κέντρα του νομού Λάρισας.

Σήμερα Πέμπτη οι υποψήφιοι διαγωνίζονται στα μαθήματα Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και στοιχεία μηχανών.
Οι Πανελλαδικές για τα ΕΠΑΛ ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ενώ 29 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίες θα διενεργηθούν μέχρι και 9 Ιουλίου.

 

ΤΑ SELF TESTS ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων που εξετάζονται γραπτά ή προφορικά στα ειδικά μαθήματα, στα μουσικά μαθήματα «ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ» και «ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ» και στις πρακτικές δοκιμασίες για την εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, ένα τεστ, από αυτά που έχουν ήδη παραλάβει, θα γίνει αύριο Παρασκευή, 25 Ιουνίου, με δυνατότητα επιβεβαιωτικού ελέγχου σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, μέχρι και τη Δευτέρα, 28 Ιουνίου. Για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων το επόμενο τεστ, από αυτά που έχουν ήδη παραλάβει, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 2 Ιουλίου, με δυνατότητα επιβεβαιωτικού ελέγχου σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, μέχρι και την Κυριακή, 4 Ιουλίου.
Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων που εξετάζονται γραπτά ή προφορικά στα ειδικά μαθήματα, στα μουσικά μαθήματα «ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ» και «ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ» και στις πρακτικές δοκιμασίες για την εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, ένα τεστ, από αυτά που έχουν ήδη παραλάβει θα γίνει το Σάββατο, 26 Ιουνίου, με δυνατότητα επιβεβαιωτικού ελέγχου σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, μέχρι και την Κυριακή, 27 Ιουνίου. Το επόμενο τεστ, από αυτά που έχουν ήδη παραλάβει, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 2 Ιουλίου, με δυνατότητα επιβεβαιωτικού ελέγχου σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος μέχρι και την Κυριακή, 4 Ιουλίου.
Οι εκπαιδευτικοί, το διοικητικό και λοιπό προσωπικό υποχρεούνται να υποβάλλονται σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο μία φορά την εβδομάδα, 48 ώρες πριν από την πρώτη προσέλευσή τους στη σχολική μονάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass