ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Εκκληση για ανασύσταση νοικοκυριού

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2014 10:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:20

 

Τη συνδρομή όλων ζητά οικογένεια της Φαλάνης, προκειμένου να στήσει ξανά το νοικοκυριό της, αφού την περασμένη Παρασκευή, το σπίτι της καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που προκάλεσε η πτώση κεραυνού.

Όπως σημειώνεται στην έκκληση κατοίκων της Φαλάνης «την Παρασκευή 1η Αυγούστου το απόγευμα με τη βροχή, ένας κεραυνός ισοπέδωσε κυριολεκτικά το σπίτι ενός συγχωριανού μας στη Φαλάνη. Το σπίτι κάηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς μαζί με όλο τον εξοπλισμό του! Ευτυχώς θύματα δεν υπήρξαν αλλά ο απολογισμός είναι καταστροφικός.

Η οικογένεια ζητά βοήθεια από όλους εμάς για να ξαναχτίσει το σπιτικό της. Εκτός από οικονομική ενίσχυση η οικογένεια έχει ανάγκη και από εξοπλισμό. Επίσης κλινοσκεπάσματα, είδη ρουχισμού και επίπλωση και ό,τι άλλο φαντάζεται ο νους του καθενός για να ξαναγίνει το σπίτι. Η οικογένεια έχει ένα 7χρονο αγοράκι και ένα 3χρονο κοριτσάκι (για ρούχα και παπούτσια). Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθύνεται στον ιερέα του χωριού πατέρα Βασίλειο Σταύρο και στο τηλέφωνο 6972-204.293.

Ενημερώνουμε ότι θα δημιουργηθεί εθελοντική ομάδα εργασίας για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει στον καθαρισμό και στην ανασύσταση της οικίας στις επόμενες ημέρες.

Είναι ώρα να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας και να σταθούμε δίπλα τους με οποιονδήποτε τρόπο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass