Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει αρνητικά τον σκοπό της επίσκεψης της Ντόρας στη Λάρισα

«ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2021 15:07

Ατμόσφαιρα σχέσεων διαπλοκής μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών περιγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Λάρισα. Σε σχετικό σχόλιο που έγινε από την πλευρά της Νομαρχιακής του κόμματος αναφέρονται τα

ακόλουθα: «Με την άρση των μέτρων ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφυγε για τριήμερο στο εξοχικό του στην Τήνο. Η δε αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη, ήρθε στη Λάρισα, ιδιωτική επίσκεψη λόγω στενής της σχέσης με επιχειρηματική οικογένεια της πόλης. Έτσι θα έρθει και η ανάπτυξη. Επίσημη δικαιολογία της επίσκεψης οι κοινωνικές υποχρεώσεις. Γιορτή του πολιούχου Αγίου Αχιλλίου, γιορτή του γνωστού επιχειρηματία και κουμπάρου της που ονομάζεται Αχιλλέας. Με την ευκαιρία, βάφτισε και τον εγγονό του - το μωρό του γιου του.
Τι ωραία να έχουν στενές σχέσεις οι πολιτικοί με τους επιχειρηματίες! Μόνο να μην είναι Συριζαίοι, γιατί τότε θα είναι διαπλεκόμενοι. Ενώ οι Νεοδημοκράτες συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου! Έτσι γιγαντώνεται κάποιος επιχειρηματικά, είτε έχει Κέντρο Αποκατάστασης, είτε αποκτώντας άδεια εν μία νυκτί για να δημιουργήσει εργοστάσια κατασκευής μασκών! Εδώ ξεχωρίζει η Αριστερά, τα στελέχη της, από τη ΝΔ και τα στελέχη της. Οι αριστεροί βοηθούν στην ανάπτυξη, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κρατώντας αποστάσεις από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, ενώ τα στελέχη της ΝΔ θεωρούν προσόν τις σχέσεις τους με τα επιχειρήματα συμφέροντα. Και καμαρώνουν μάλιστα. Κατά τα άλλα η διαπλοκή είναι μια αόριστη έννοια...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass