Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2021 15:03

Διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΟ

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα

«Η επίθεση της ΝΔ στα εργασιακά δικαιώματα και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ», σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου στις 6 το απόγευμα. Θα μιλήσει η τομεάρχισσα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κόμματος, βουλευτής Αθήνας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Λάρισας, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας, Γιάννης Τσακνάκης. Θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας στο Youtube και στη σελίδα της ΝΕ στο Facebook. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Με το νέο «εργασιακό» νομοσχέδιο η κυβέρνηση της Ν.Δ. επιτίθεται στον κόσμο της εργασίας για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των επιχειρηματιών και της ολιγαρχίας. Εν έτει 2021, εν μέσω πανδημίας, ακυρώνονται πλέον διά νόμου στοιχειώδη δικαιώματα και κατακτήσεις των δημοκρατικών κοινωνιών: το οκτάωρο, η αμειβόμενη υπερωρία, το δικαίωμα στην απεργία, η συνδικαλιστική δράση και η συλλογική διαπραγμάτευση. Αντί να στηρίξει τους εργαζόμενους η κυβέρνηση επιχειρεί να καταργήσει δικαιώματα ενός αιώνα».


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Α.Τ.Α.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Σύσκεψη φορέων της Λάρισας, για τον συντονισμό και οργάνωση αντιιμπεριαλιστικής συγκέντρωσης και πορείας, στις 23 Μαΐου, στις 6:30 μ.μ. στην πλατεία Α.Τ.Α. της Λάρισας, συγκαλεί η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, (μέλος της ΕΕΔΥΕ), αύριο Πέμπτη, στις 6:30 μ.μ., στο προαύλιο του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας. Στη σύσκεψη κλήθηκαν συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι, φορείς επαγγελματιών, σύλλογοι γυναικών κ.α. Στο πλαίσιό της, θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην περιοχή και το πρόγραμμα δράσης των συμμετεχόντων φορέων ενάντια στην συμμετοχή της Ελλάδας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ. Όπως ανακοινώνει η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας «Είναι ανάγκη να δυναμώσει αποφασιστικά η λαϊκή διεκδίκηση ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς, για το ξήλωμα των βάσεων, την επιστροφή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων από τις αποστολές στο εξωτερικό. Για την αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του, να χαράξει τον δρόμο που μπορεί να εγγυηθεί την πραγματική ειρήνη, φιλία, αλληλεγγύη, τις αμοιβαίες και επωφελείς σχέσεις ανάμεσα στους λαούς».

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass