Η κεντρική κινεζική τηλεόραση στη Ραψάνη

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2014 17:09 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:12

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Η κεντρική κινεζική τηλεόραση  CCTV , βρέθηκε στη Ραψάνη και στο Μουσείο Οίνου κ Αμπέλου Ραψάνης, καταγράφοντας εικόνες και γεύσεις της Ραψάνης , στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ  που κάνουν για την  Ελλάδα. Συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Τεμπών κ.  Χρήστο Τσάτσαρη  και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ραψάνης κ. Γαγάρα Νικ. και μαζί με  στελέχη της Οινοποιίας Τσάνταλη και την πρόεδρο της εταιρίας κ. Γιάννα Τσάνταλη, περιηγήθηκαν στο Μουσείο και στα σοκάκια της Ραψάνης και απόλαυσαν τα παραδοσιακά εδέσματα και φυσικά το ξακουστό και  στη Κίνα κρασί Ραψάνης.

Η παρουσία της κεντρικής κινέζικης τηλεόρασης είναι ένα ακόμα δείγμα του ενδιαφέροντος των Κινέζων για τη χώρα μας ευρύτερα και για τον τουρισμό μας. Οι κάτοικοι της Ραψάνης πάντα φιλόξενοι υποδέχτηκαν το κινεζικό συνεργείο με ιδιαίτερη ευγένεια σε μια χώρα η οποία έχει  εξίσου σημαντική ιστορίας όπως και η Ελλάδα από την αρχαιότητα.

 Η κινέζικη αντιπροσωπεία είναι ακόμα ένας καλός  πρεσβευτής της φιλοξενίας και της ομορφιάς του Ελλαδικού στην αχανή Κίνα  από την οποία χρόνο με το χρόνο  η Ελλάδα γίνεται  μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός .

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass