Κανένας σεισμόπληκτος σε σκηνή

Ι. Κόκουρας: Ευχαριστούμε Εκκλησία, Μαρινάκη, Περιφέρεια

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2021 19:03

Ανήμερα του εορτασμού των Αγίων Θεοδώρων, όπου στο Δαμάσι τιμάται η μνήμη του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος στο γραφικό εξωκλήσι στον λόφο του κάστρου, ολοκληρώθηκε αργά το Σάββατο, το πρώτο σκέλος ενός τιτάνιου αγώνα για τη διασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών για τους σεισμόπληκτους της περιοχής.


Σύμφωνα με τον δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα «κανένας από τους πληγέντες του Δαμασίου δεν διαμένει πλέον σε σκηνή. Καταβλήθηκε ένας αγώνας δρόμου ώστε όλες οι υποδομές να είναι έτοιμες και όλοι οι οικίσκοι πλήρως συνδεδεμένοι και εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα (ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα κ.λπ.). Έτσι, οι συνδημότες μας κάνουν πλέον χρήση οικίσκων οι οποίοι είναι απολύτως λειτουργικοί. Παράλληλα, παραδόθηκαν ακόμα 4 οικίσκοι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Μαρινάκη, ενώ ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα παραδοθούν οι 4 τελευταίοι οικίσκοι. Ο Δήμος Τυρνάβου δεσμεύεται πως θα συνεχίσει άοκνα την προσπάθεια για πλήρη και οριστική επίλυση όλων των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τα εντονότατα σεισμικά φαινόμενα».

 

ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, ευχαρίστησε εκ νέου την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Μαρινάκη για τη γενναιοδωρία τους. Παράλληλα, ανέφερε τη σημαντική συμβολή της Εκκλησίας, καθώς ο Μητροπολίτης Ελασσώνος Χαρίτων με τη σοφία και τη φιλευσπλαχνία του αποτελεί πραγματικό στήριγμα για τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας. Τέλος, ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να επαναλάβει τις ευχαριστίες του προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, ο οποίος αποτελεί σπουδαίο συμπαραστάτη στον αγώνα για τη στήριξη των πληγέντων συνδημοτών μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass