Το ΚΚΕ Λάρισας στους σεισμόπληκτους

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2021 19:40

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ Λάρισας βρέθηκε κοντά στους πληγέντες στο Δαμάσι και το Μεσοχώρι.

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι: «Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της Κ.Ε., τον Παναγιώτη Σπήλιο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας και γραμματέα της Τ.Ε. Υπαίθρου, και τον Δημήτρη Αβρανά, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας, με τη συμμετοχή και εκλεγμένων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των λαϊκών οικογενειών, αναδεικνύοντας ότι δεν μπορεί κανείς να μείνει μόνος του να αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση. Ότι η αλληλεγγύη, η οργάνωση και η διεκδίκηση για μέτρα πραγματικής ανακούφισης, για όλα τα αναγκαία έργα υποδομής, για την αντισεισμική θωράκιση και την προστασία της περιοχής, είναι υπόθεση ζωής για τις λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους. Και ότι οι δυνάμεις του ΚΚΕ θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης».
Ο Τ. Τσιαπλές, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας επισήμανε ότι: «Είμαστε εδώ, κλιμάκιο του ΚΚΕ, για να συμπαρασταθούμε στον λαό της περιοχής. Σ’ αυτήν τη φάση είναι επιτακτική ανάγκη η κυβέρνηση, η Τοπική Διοίκηση, το κράτος να φροντίσουν για να αποκατασταθούν άμεσα ό,τι ζημιές υπάρχουν στα σπίτια των κατοίκων, να ελεγχθούν τα κτίρια, τα σχολεία, όλα τα δημόσια κτίρια, να στεγαστεί ο κόσμος. Εδώ και τώρα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προμήθειά τους με νερό, φαγητό, κουβέρτες και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο. Ειδική φροντίδα χρειάζεται για την προστασία των ευπαθών ομάδων και για όσους έχουν ανάγκη φαρμάκων, οξυγόνου, ηλεκτρικού ρεύματος. Βέβαια θεωρούμε ότι πρέπει να μπει επί τάπητος για ακόμα μια φορά το θέμα της πρόληψης γι’ αυτά τα ζητήματα, της αντισεισμικής θωράκισης και προστασίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass