Πυκνώνουν τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2021 15:06

Πύκνωση των δρομολογίων της ανακοίνωσε η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, από το Σαββατοκύριακο.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
- Στη Γραμμή νο1, από αύριο Σάββατο, το πρώτο πρωινό λεωφορείο θα εκκινεί από τη Νεάπολη στις 7 π.μ. και ακολούθως ανά μισή ώρα, ενώ από τις 10:30 το πρωί και μετά η συχνότητα θα συντμηθεί έτι περισσότερο, περιοριζόμενη στα 20 λεπτά. Την ίδια ώρα θα εκκινεί και το πρώτο λεωφορείο από τη Νέα Σμύρνη. Το τελευταίο λεωφορείο της ημέρας θα ξεκινούν στις 9:10 μ.μ. και 9:35 μ.μ. αντίστοιχα.
Την Κυριακή, το πρώτο λεωφορείο από τη Νεάπολη θα ξεκινά 8 π.μ., με δρομολόγια ανά μία ώρα και το τελευταίο της ημέρας στις 8:15 μ.μ.. Αντίστοιχα από τη Νέα Σμύρνη το πρώτο θα ξεκινά στις 7:30 το πρωί και το τελευταίο στις 8:45 το βράδυ.
- Στη γραμμή νο2, από αύριο Σάββατο τα λεωφορεία θα ξεκινούν στις 7:15 το πρωί από την Κεντρική πλατεία με συχνότητα ανά μισή ώρα και τελευταίο βραδινό στις 9:30 μ.μ. Αντίστοιχα από το τέρμα της οδού Βόλου το πρώτο λεωφορείο εκκινεί στις 7 π.μ. και το τελευταίο της ημέρας στις 9:15 μ.μ.
Τις Κυριακές η έναρξη των δρομολογίων είναι στις 8:15 π.μ. με συχνότητα ανά μια ώρα και το τελευταίο της ημέρας από την Κεντρική πλατεία στις 9 μ.μ.
Αντίστοιχα, από το τέρμα της οδού Βόλου, το πρώτο λεωφορείο ξεκινά στις 7:30 π.μ. και ανά μία ώρα μέχρι τις 8:35 το βράδυ.
- Στη γραμμή νο3, τα δρομολόγια του Σαββάτου θα ξεκινούν στις 7 π.μ. τόσο από το Αλκαζάρ όσο και από το «Praktiker», με συχνότητα ανά μισή ώρα τις πρώτες τρεις ώρες της ημέρας και ακολούθως ανά 20 λεπτά.
Τις Κυριακές από το Αλκαζάρ θα ξεκινά στις 8 το πρωί και από το «Praktiker» στις 7:30 π.μ., με συχνότητα ανά μία ώρα και ως τις 9 μ.μ. και 8:30 μ.μ. αντίστοιχα τα τελευταία.
- Στη γραμμή νο4, τα Σάββατα το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινά στις 7:10 το πρωί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με συχνότητες των 20 ή 30 λεπτών ως τις 11:10 το βράδυ, ενώ από την Καραγάτση το πρώτο λεωφορείο θα περνά στις 6:25 το πρωί και το τελευταίο στις 10:22 το βράδυ.
Αντίστοιχα τις Κυριακές το πρώτο λεωφορείο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο θα ξεκινά στις 7:10 το πρωί και το τελευταίο στις 11:10 το βράδυ, ενώ από την οδό Καραγάτση θα περνά στις 6:25 π.μ. το πρώτο και στις 10:22 το βράδυ το τελευταίο.
Αλλαγές στα δρομολόγια υπάρχουν και στις άλλες αστικές γραμμές, προς χωριά και άλλους προορισμούς.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass