«Ζεσταίνονται» τα ταμεία

Γεμάτη η αγορά της Λάρισας, ικανοποιημένος ο εμπορικός κόσμος

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2021 21:02

Ιδιαιτέρως αυξημένη ήταν η κίνηση των καταναλωτών χθες Κυριακή στα εμπορικά

καταστήματα της πόλης. Οι Λαρισαίοι από την πρώτη ημέρα που τα καταστήματα «σήκωσαν ρολά» σπεύδουν να κάνουν τις αγορές τους και να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές, μιας και είναι περίοδος χειμερινών εκπτώσεων.
Την ικανοποίησή του εκφράζει και ο εμπορικός κόσμος, που είχε πολύ καιρό να δει χρήμα να εισρέει στο ταμείο του. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, ο κόσμος δεν βγαίνει απλώς στην αγορά, αλλά ψωνίζει κιόλας. «Φαίνεται ότι ο κόσμος μετά από δυόμισι μήνες εγκλεισμού είχε ανάγκη να καταναλώσει και φυσικά βοηθά πολύ και το γεγονός ότι οι εκπτώσεις είναι πραγματικά μεγάλες.
Από την πλευρά μας τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα για την προστασία της υγείας και μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα. Μοναδική παραφωνία ο συνωστισμός ατόμων κυρίως νεαρής ηλικίας, που παρατηρείται έξω από καταστήματα πολυεθνικών.
Μόνο σε αυτά τα καταστήματα δημιουργούνται μεγάλες ουρές που χαλούν την εικόνα» σημειώνει χαρακτηριστικά. Προφανώς η χθεσινή μέρα δεν ήταν μονάχα για αγορές αλλά και για βόλτες και ποδηλατάδες, καθώς μετά τον κωδικό «2» που αφορά τα ψώνια, οι περισσότεροι παρέμειναν έξω στα πάρκα και τις πλατείες με τον κωδικό «6».
Παρά το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμη σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, ο κόσμος δεν δείχνει να έχει τη διάθεση να κλειστεί στο σπίτι, οπότε εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται προκειμένου να κάνει μία βόλτα και να συναντήσει γνωστούς και φίλους, έστω και με έναν καφέ στο χέρι σε ένα παγκάκι ή κάνοντας βόλτες με την οικογένεια ή το κατοικίδιο στο Πάρκο Αλκαζάρ, που δείχνει να έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων.
Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass