Αγωγή της ΔΕΥΑΛ κατά της «Γήπεδο ΑΕ»

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2021 21:25

Αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για χθες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Λάρισας, συζήτηση της αγωγής που κατέθεσε σε βάρος της ιδιωτικής εταιρείας «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ).


Είναι η δεύτερη φορά που η ΔΕΥΑΛ στρέφεται δικαστικά κατά της ανώνυμης εταιρείας στην οποία, ως γνωστόν ανήκει το γήπεδο ποδοσφαίρου AEL FC ARENA, καθώς, με εξαίρεση ένα μικρό χρηματικό ποσό, από το 2016 μέχρι σήμερα δεν τηρήθηκε από την πλευρά της Α.Ε. προηγούμενος διακανονισμός με αφορμή οφειλές που ανέρχονται στις 372.000 ευρώ.
Πρόκειται για δαπάνες τελών σύνδεσης των αθλητικών εγκαταστάσεων που αφορούν τόσο στο δίκτυο ύδρευσης όσο και στο δίκτυο αποχέτευσης (σ.σ. συνολικά ανέρχονται στις 372.000 ευρώ) και οι οποίες δεν έχουν εξοφληθεί ακόμη στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης από το 2010 όταν και κατασκευάστηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου στη Νεάπολη.
Η ΔΕΥΑΛ διεκδικώντας τα χρήματά της προσέφυγε στα δικαστήρια, καταθέτοντας αγωγή για πρώτη φορά το 2014, η συζήτηση της οποίας αναβλήθηκε δύο φορές για να αναβληθεί τελικά τον Δεκέμβριο του 2016 καθώς η Α.Ε. αιτήθηκε διακανονισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η Α.Ε. κατέβαλε ένα μικρό μέρος αλλά στη συνέχεια δεν τήρησε τη δέσμευσή της με αποτέλεσμα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ, το περασμένο καλοκαίρι να λαμβάνει απόφαση επαναφέροντας την αρχική Αγωγή στο σύνολό της. Έτσι, η ίδια ουσιαστικά αγωγή κατατέθηκε εκ νέου τον περασμένο Οκτώβριο και προσδιορίστηκε προκειμένου να εκδικαστεί χθες ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λάρισας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συζήτηση αναβλήθηκε μετά από αίτημα εκπροσώπου της Α.Ε. προκειμένου οι δύο πλευρές, σε συνάντησή τους το επόμενο διάστημα να εξετάσουν το ενδεχόμενο διακανονισμού.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass