Εργα σε 64 χλμ. του οδικού δικτύου της Αγιάς

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ 2,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2021 15:01

Τέσσερα νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 2.565.000 ευρώ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας

σε 64 χιλιόμετρα επαρχιακού δικτύου στον Δήμο Αγιάς δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας έδωσε την έγκριση για τη δημοπράτηση των εξής έργων: Αποκατάσταση της επαρχιακής οδού 8, στο τμήμα από το Στόμιο έως το Ομόλιο, μήκους 6,3 χλμ. με προϋπολογισμό 1.050.000 ευρώ. Αποκατάσταση της επαρχιακής οδού 4, στο τμήμα από τον οικισμό Δήμητρα έως τον οικισμό Ανατολή, συνολικού μήκους 17,6 χλμ. με προϋπολογισμό 460.000 ευρώ. Αποκατάσταση στην επαρχιακή οδό 5 Αγιά - Καλαμάκι προς Κανάλια και Βόλο, από το 23ο χλμ. της επαρχιακής οδού Λαρίσης - Αγιάς και διά Πλασιάς και Καστρίου, συνολικού μήκους 21,2 χλμ. με προϋπολογισμό 610.000 ευρώ και αποκατάσταση στην επαρχιακή οδό 7 Καλαμάκι - Σκλήθρο, συνολικού μήκους 18,8 χλμ. με προϋπολογισμό 445.000 ευρώ.
«Σε συνεργασία με τον δήμαρχο Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα και τις τεχνικές μας υπηρεσίες αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτουμε και επενδύουμε σε χρήσιμα έργα για την ασφαλή κυκλοφορία των ανθρώπινων κοινοτήτων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαθέτει ένα από τα πιο ασφαλή και σύγχρονα οδικά δίκτυα στη χώρα και δε σταματά να σχεδιάζει και να υλοποιεί νέα έργα με ενσυναίσθηση, ικανοποιώντας στις επιθυμίες και τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων» προσθέτει ο περιφερειάρχης. Στο οδικό τμήμα από το Στόμιο έως το Ομόλιο, οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν, διάνοιξη τάφρων, καθορισμό ρεμάτων, εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών στρώσεων, εργασίες αποκατάστασης - βελτίωσης σήμανσης, κ.λπ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass