Εφυγε νικημένος από κορονοϊό ο Βαγγέλης Γραντζής

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2021 15:02

Θλίψη στην ιατρική κοινότητα αλλά και στην κοινωνία της Λάρισας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Γραντζή,

σε ηλικία 63 ετών. Δυστυχώς ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας (πρώην ΙΚΑ) Λάρισας νικήθηκε από τον κορονοϊό και παρά την πολυήμερη μάχη του με τον covid δεν τα κατάφερε και κατέληξε χθες τα ξημερώματα στο ΓΝΛ. Ο εκλιπών (γιατρός χειρουργός) ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Λάρισα και αμέσως το διαδίκτυο γέμισε με συλλυπητήρια, με όλους να κάνουν λόγο για έναν ανιδιοτελή υπηρέτη στον χώρο της Υγείας, για τον διευθυντή του Υγειονομικού ΙΚΑ που είχε ανοικτή την πόρτα του σε όλους, έτοιμος να τους εξυπηρετήσει. Αρκετοί θυμήθηκαν το πλήγμα που δέχθηκε προ ετών, όταν έχασε τη σύζυγό του από καρκίνο, αλλά παρόλ’ αυτά συνέχισε να προσφέρει αγόγγυστα τις υπηρεσίες του στους πολίτες. Η κηδεία του δεν έχει οριστεί ακόμη, καθώς η κόρη του που βρίσκεται στη Ρουμανία για σπουδές πρέπει να ξεπεράσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, σχετικές με τον κορονοϊό, ενώ η δεύτερη κόρη του μένει στην Αθήνα.
Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Υγείας Λάρισας.
*Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας αναφέρει: Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας θλίψη και οδύνη μετά από την τραγική είδηση της απώλειας του συναδέλφου μας Ευάγγελου Γραντζή, ενός ιατρού που τίμησε όσο λίγοι το ιατρικό λειτούργημα με το ήθος, την ευαισθησία στους ασθενείς του και την επιστημονική του επάρκεια. Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ως διευθυντής του Κέντρου Υγείας Λάρισας είχε δώσει όλες του τις δυνάμεις ώστε να δημιουργήσει και να λειτουργήσει ένα Κέντρο Υγείας πρότυπο για τους πολίτες του νομού Λάρισας. Όλοι μας θα τον θυμόμαστε σαν έναν άριστο επιστήμονα και ανιδιοτελή εργάτη του χώρου της υγείας. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο για το Κέντρο Υγείας και τους πολίτες της Λάρισας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
* Με ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής ΝΔ ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας αποχαιρετά τον φίλο και συνάδελφό του ιατρό, Βαγγέλη Γραντζή. «Νιώθω συντετριμμένος για τον θάνατο του συναδέλφου και φίλου Βαγγέλη Γραντζή. Περάσαμε ατέλειωτες ώρες μαζί, μέρες και νύχτες στο χειρουργείο, μοιραστήκαμε την αγωνία και την ανακούφιση των ασθενών μας. Ο Βαγγέλης ήταν ένας άνθρωπος ντόμπρος, χαμογελαστός, που μπροστά στον ανθρώπινο πόνο, που αντίκρυζε καθημερινά, δεν υπολόγιζε ούτε κόπο ούτε προσωπικό κόστος. Ως διευθυντής του ΠΕΔΥ Λάρισας είχε βοηθήσει και νοσηλεύσει χιλιάδες συμπολίτες μας. Είναι μεγάλη απώλεια για τη Δημόσια Υγεία στη Λάρισα. Ακόμα περισσότερο για μένα, που με τίμησε με τη φιλία του. Μεγάλες του αγάπες, οι δύο του κόρες, Νικολέττα και Τζίνα -και οι δύο γιατροί- και βέβαια “έρωτάς του”, ο εγγονός του ο Χρήστος και οι δύο εγγονές του Ελευθερία και Γλυκερία. Αφήνει σπουδαίο έργο πίσω του. Και μια υπόμνηση για το πόσο ύπουλος είναι ο ιός, που μας απειλεί... Φίλε Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε. Αναπαύσου εν ειρήνη. H αγαπημένη σου Χριστίνα σε περιμένει. Καλό ταξίδι...».
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
Τη βαθιά θλίψη για το χαμό του Βαγγέλη Γραντζή εξέφρασε και ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος καθώς ο εκλιπών ήταν τέσσερα χρόνια πρόεδρος του συλλόγου και επί των ημερών του η ομάδα των νεανίδων  αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας διαδοχικά τα έτη 2005 και 2006. Η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass