Διαδικτυακή εκδήλωση για τη διαχείριση απορριμμάτων

ΑΠΟ ΤΗ Δ.Α.Σ. ΟΤΑ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2021 15:21

Διαδικτυακή εκδήλωση – ημερίδα, διοργανώνει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ.) ΟΤΑ την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί με θέματα «τη διαχείριση των απορριμμάτων, το νομοθετικό πλαίσιο της κυβέρνησης για τους ΟΤΑ εν μέσω πανδημίας και τα

καθήκοντα απέναντι σε αυτή την επίθεση».
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της: «Η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την πανδημία και υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης αλλά και τις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων προχωρά στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση στο τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Με καταστροφικές συνέπειες στη δημόσια υγεία, στο περιβάλλον, στο λαϊκό εισόδημα αλλά και στις εργασιακές σχέσεις.
Παράλληλα ψηφίστηκαν μια σειρά νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν το σύνολο των εργαζομένων στους δήμους όπως για παράδειγμα η τηλεργασία, οι αναπτυξιακοί οργανισμοί κ.λ.π.
Απέναντι σε αυτή την κατάσταση η ΔΑΣ ΟΤΑ θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να μείνουν απλοί θεατές αλλά θα πρέπει να κουβεντιάσουν και να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους».
Τη συζήτηση θα ανοίξει ο Βασίλης Πετρόπουλος, επικεφαλής της ΔΑΣ ΟΤΑ και γενικός γραμματέας της ΠΟΕ ΟΤΑ και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις προέδρων και εκπροσώπων πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων από δήμους όλης της χώρας
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στον σύνδεσμο https://youtu.be/2s0Q0—YShk

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass