Περιπέτεια με αίσιο τέλος για δύο Λαρισαίους

ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2020 17:07

Αίσιο τέλος είχε χθες τα μεσάνυχτα η περιπέτεια για δύο νεαρούς Λαρισαίους που χάθηκαν το απόγευμα σε πεζοπορία στον Κίσσαβο.

Μια τετραμελής παρέα Λαρισαίων, ένας 18χρονος, ένας 21χρονος, ένας 24χρονος και ένας 27χρονος, κάνοντας πεζοπορία προχθές το απόγευμα, ανέβηκαν στην κορυφή του Κισσάβου.
Κατά την κάθοδο ωστόσο, η 4μελής παρέα χώρισε, ενδεχομένως λόγω του σκότους, ίσως και της ομίχλης, με αποτέλεσμα ο 24χρονος και ο 27χρονος να φτάσουν στο καταφύγιο της Σπηλιάς. Σε αντίθεση με τους άλλους δύο φίλους τους, τον 18χρονο και τον 21χρονο, οι οποίοι μάλλον αποπροσανατολίσθηκαν με αποτέλεσμα να κινηθούν προς την Ανατολή Αγιάς, σε αντίθετη δηλαδή κατεύθυνση με αυτήν που οδηγούσε στο καταφύγιο.
Δύο από τα μέλη της παρέας επικοινώνησαν με τον τριψήφιο αριθμό εκτάκτου ανάγκης 112 και έτσι ενημερώθηκε το Κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Λάρισα προκειμένου αστυνομικοί να μεταβούν στο καταφύγιο της Σπηλιάς και να ξεκινήσουν έτσι οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων.
Αστυνομικοί, πυροσβέστες και άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ ξεκίνησαν τις έρευνες με τον 24χρονο και τον 27χρονο να συνδράμουν επίσης. Τελικά, κοντά στα μεσάνυχτα εποχούμενοι πυροσβέστες της Αγιάς εντόπισαν σώους τους δύο αγνοούμενους στον δρόμο Ανατολής – Αγιάς. Οι τέσσερις νεαροί Λαρισαίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass