Θεατρική παράσταση στη Βελίκα

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2014 22:06 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:36

 

Του Νίκου Γουργιώτη

(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

Τη θεατρική παράσταση «Αλυσίδες για Κουνούπια» θα δώσουν οι Αστούρθοι την Κυριακή 13 Ιουλίου, στις 8:30μμ, στο ανοιχτό Θέατρο Θάλασσας, στα «Πλατάνια» Βελίκας.

Στη νέα αυτή παράσταση των Αστούρθων «Ο έρωτας ασφυκτιά κάτω από τα δεσμά των αλυσίδων, παρά το πρωτογενές πλεόνασμα. Ο Νίκος και η Μαίρη, ο Απόστολος και η Ευτέρπη, ο Αντωνάκης και η Τέτα, ο Βλαδίμηρος και η Ελπινίκη, αλλά, κυρίως, ο Κούλης και η Κική, είναι κάποια από τα ζευγάρια που αγωνιούν να ξεπεράσουν τα ταμπού της εποχής, τις προκαταλήψεις των γονιών και τον φορολογικό τους συντελεστή. Στην παράσταση, ωστόσο, αλυσίδες δεν υπάρχουν μόνο στον έρωτα, αλλά και στα όνειρα, στους μισθούς, στα περουκίνια, ακόμα και στα κουνούπια. Μιας και ο έρωτας μοιάζει καταδικασμένος, θα καταφέρουν τελικά τα κουνούπια να σπάσουν τα δεσμά τους;».

Το έργο είναι σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Πουλή. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Ντίνα Μαυρίδου. Στις κατασκευές η Ιρίνα Τσβέτοβα, στη μουσική επιμέλεια η Αλεξάνδρα Βλάχου, στον σχεδιασμό εντύπων η Αλίκη Ανδρειωμένου – Παναγιωτοπούλου, στις φωτογραφίες η Αννέτα Κοτσάλη και τα κείμενα των Βασίλη Καρατζά, Χρήστου Καράτσαλου, Να­τάσας Κολομβότσου, Ελένης Παπακωνσταντίνου και Μαρίας Περρή.

Παίζουν: Αλίκη Ανδρειωμένου – Παναγιωτοπούλου, Αλεξάνδρα Βλάχου, Δημήτρης Βουτσής, Σίσσυ Ζωγράφου, Βανέσσα Καπράνου, Χρίστος Καρλάυτης, Αννέτα Κοτσάλη, Ναταλία Ντάσιου, Μαρία Πε­τροπούλου, Ιρίνα Τσβέτοβα, Κώστας Χαλκιάς, Γιώργος Χριστιανός.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass