Κατάληψη για μέτρα ασφάλειας

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2020 15:29

Σε συμβολική κατάληψη του γραφείου του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, καταγγέλλοντας τη «μη εφαρμογή μέτρων για την υγεία και ασφάλεια των υπαλλήλων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας» προχωρά σήμερα ο Σύλλογος Εργαζομένων της Περιφέρειας.


Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «έχουμε εξαντλήσει όλες τις προσπάθειες για εποικοδομητικό και ουσιαστικό διάλογο, χωρίς καμία ανταπόκριση από τον Περιφερειάρχη. Απαιτούμε την άμεση λύση σχετικά με προβλήματα που δυσχεραίνουν το έργο των συναδέλφων μας και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους και την προσωπική τους ασφάλεια, διότι η καθυστέρησή τους επιβαρύνει ιδιαίτερα το έργο των συναδέλφων, κυρίως δε, στην Π.Ε. Καρδίτσας όπου όλη η Π.Ε. επλήγη από την πρόσφατη θεομηνία «Ιανός», αλλά και στην Π.Ε. Λάρισας στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων και στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στην περιοχή του Αλμυρού.
Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας ασκούν τα καθήκοντά τους με υπερβάλλοντα ζήλο και με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης. Στο φιλότιμό τους όμως δεν μπορεί να συνεχίζει να βασίζεται η πολιτική της Περιφερειακής Αρχής! Καλούμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να διασφαλίσει και να υποστηρίξει την προσπάθειά τους άμεσα, υλοποιώντας τα δίκαια αιτήματά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass