Οι πρόσκοποι στο 14ο Φεστιβάλ Πηνειού

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2014 19:07 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:29

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν   και στο 14ο Φεστιβάλ Πηνειού οι Πρόσκοποι της Περιφερειακής Εφορείας προσκόπων Λάρισας ,από τους πρώτους φορείς που το  αγκάλιασαν  και συμμετείχαν καθημερινά με διάφορες δράσεις στο περίπτερό τους. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Λάρισας:

«Το περίπτερο τους , τόπος συνάντησης και εφέτος εκατοντάδων προσκόπων , παλαιών και νέων από όλα τα μέρη της Ελλάδος , άφησε σε όλους όσοι συμμετείχαν μια γλυκιά ανάμνηση και την υπόσχεση ότι του χρόνου όλοι θα είναι εκεί για να στηρίξουν όπως κάνουν τόσα χρόνια αυτό το θεσμό.

Φέτος το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο  σε ένα ξεχωριστό και μοναδικό σκοπό. Θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της πόλης και των ανθρώπων της για την περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση του Α΄ Αρχαίου θεάτρου.

Καθημερινά στο χώρο του περιπτέρου τους και κάθε απόγευμα, οι πρόσκοποι διασκέδασαν τα παιδιά με διάφορες δράσεις περιπέτειας αλλά και τους εξομοιωτές πτήσεων των Aεροπροσκόπων, ενώ κάθε   βράδυ γίνονταν  παρουσίαση με βιντεοπροβολέα, από κατασκηνώσεις και δράσεις που έκαναν οι πρόσκοποι την προηγούμενη χρονιά,δείχνοντας έτσι την περιπέτεια ,την δράση ,την ομαδικότητα, την  υπευθυνότητα  και όλα αυτά μέσα στο πιο κατάλληλο περιβάλλον ανάπτυξης τους ,την φύση.

Ιδιαίτερα  δε την Τρίτη  το βράδυ στην Β΄  εξέδρα  οι Πρόσκοποι Λάρισας σε συνεργασία με την  50μελή Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας  με μαέστρο τον κ. Κωνσταντίνο Μάτη στο πλαίσιο του εορτασμού των 95 χρόνων των Προσκόπων Λάρισας  έδωσαν συναυλία διάρκειας περίπου μισής ώρας , με ρεπερτόριο που περιλάμβανε έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών , με ξεχωριστή στιγμή αυτή όπου η νεανική χορωδία κάνοντας έκπληξη στους προσκόπους που βρίσκονταν,εκεί τραγούδησε τον «Ύμνο των Προσκόπων» και καταχειροκροτήθηκε  θερμά από όλο το κοινό!.

Ο Περιφερειακός Έφορος Λάρισας κ. Κορδάς Παναγιώτης  αφού έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε τη χορωδία δίνοντας στον μαέστρο κ. Κωνσταντίνο Μάτη αναμνηστική πλακέτα, αλλά και τον Δήμο Ελασσόνας για την προσφορά τους στους προσκόπους του νομού,τόνισε για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να ξεκινήσει και πάλι ο προσκοπισμός στην Ελασσόνα, αυτή την φορά και με την υποστήριξη του συμβούλου περιφέρειας κ. Αθανασίου Παιδή   και των δύο Ελασσονιτών  των κ. κ. Νικ. Τεγούση και Στέφανο Γκατζιούρα.»

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass