«Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ» ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ

Οι στάσεις της αστικής έμειναν... στάσιμες

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2014 3:53 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:07
Το σκηνικό είναι χρόνιο, με τις ανάκατες αφίσες, η μία κολλημένη πάνω στην άλλη, στις στάσεις της Αστικής. Στο κέντρο της Λάρισας το φαινόμενο είναι πιο έντονο. Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, προϊόντα, πακέτα εκδρομών, ενοικιάσεις σπιτιών περνούν από τις παρατημένες επιφάνειες. Ο φωτισμός των στάσεων δεν λειτουργεί και γενικά το σκηνικό, με τις άναρχα κολλημένες αφίσες, παραπέμπει σε τριτοκοσμικές εικόνες. Ουδεμία φροντίδα ή έλεγχος. Διαμαρτυρίες έγιναν στην «Ε» και όπως προέκυψε και στην Αστική, αλλά...
Από την έρευνα, βγαίνει «λευκή» η Αστική, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τα στέγαστρα των στάσεων, που είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του δήμου. Ο δήμος τις τοποθετεί και ενοικιάζει τους χώρους για διαφημίσεις, μέσω εταιρίας. Όμως, για άγνωστο λόγο, ο εργολάβος που τις είχε τις εγκατέλειψε και όπως λέγεται, το ίδιο συνέβη και σε άλλες πόλεις της χώρας. Οι στάσεις έμειναν... στάσιμες. Ο καθένας κολλάει όποια αφίσα θέλει, μέχρι να επικολληθεί κάποια άλλη από πάνω και πάει λέγοντας.
«Είμαστε αναρμόδιοι και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τις στάσεις, αν και μας ενδιαφέρει» λέει ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Μιχ. Σακελλαρίου, στον οποίο απευθύνθηκε η «Ε». «Δεχόμαστε κι εμείς παράπονα για την κατάσταση των στάσεων και ο κόσμος νομίζει ότι εμείς ευθυνόμαστε. Όμως, δεν είναι έτσι. Μάλιστα, εμείς θέλουμε να αναλάβουμε την ευθύνη για τις στάσεις και τα στέγαστρα, ώστε ο κόσμος να μην ταλαιπωρείται από τη ζέστη του καλοκαιριού ή το κρύο του χειμώνα. Ας μας τη δώσουν...».
Ε. ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass