ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ματαιώθηκε η 11η Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2015 8:02

 

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Ο Δήμος Φαρσάλων ανακοίνωσε τη ματαίωση των τριήμερων εκδηλώσεων για την 11η Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου 2015, λόγω των εθνικών βουλευτικών εκλογών.

Έτσι, μετά από 10 συνεχή χρόνια, η Γιορτή Χαλβά Φαρσάλων που αποτελούσε θεσμό για την πόλη και μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις για την περιοχή και για το Νομό Λάρισας γενικότερα, δεν θα πραγματοποιηθεί προς απογοήτευση ντόπιων και ξένων επισκεπτών. Άλλωστε, στόχος των εκδηλώσεων ήταν η προβολή του φημισμένου χαλβά Φαρσάλων, η διατήρηση και η διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η παρουσίαση και η προώθηση προϊόντων τοπικών παραγωγών και επιχειρήσεων, καθώς και η ανάπτυξη εμπορικών και επαγγελματικών σχέσεων.

Κάποιες προτάσεις να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου 2015 δεν έγιναν αποδεκτές γιατί στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 θα διεξαχθεί στην πόλη ο Ημιμαραθώνιος "3ος Αχίλλειος Άθλος".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass