Αναζητά με... «drones» βλάβες στο δίκτυο

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΔΕΔΔΗΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ -ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ -ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2020 21:47
Μηνυτήρια αναφορά κατά του ΔΕΔΔΗΕ θα καταθέσουν σήμερα ο Δήμος Αγιάς και Σύλλογοι Επαγγελματιών των παραλιακών οικισμών Δήμου Αγιάς Μηνυτήρια αναφορά κατά του ΔΕΔΔΗΕ θα καταθέσουν σήμερα ο Δήμος Αγιάς και Σύλλογοι Επαγγελματιών των παραλιακών οικισμών Δήμου Αγιάς

Επισταμένους ελέγχους στην έκταση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας σε όλη την παραλιακή ζώνη του νομού Λάρισας, με ιδιαίτερη έρευνα στις περιοχές που προκύπτει το πρόβλημα διακοπής της ηλεκτροδότησης, θα ξεκινήσει από σήμερα ο

ΔΕΔΔΗΕ, όπως διαβεβαίωσε στους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής Αγιάς και των επαγγελματιών του Δήμου η διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ στη Λάρισα.
Αυτό επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν χθες με τον διευθυντή της εταιρείας στη Λάρισα, κ. Αθανασιάδη, στα γραφεία της, ο αντιδήμαρχος Αγιάς κ. Νίκος Ντάγκας, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίων Π.Ε. Λάρισας κ. Βασ. Κανδυλάρης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών παραλίων Κόκκινου Νερού, Κουτσουπιάς, Παλιουριάς και Πλατιάς Άμμου κ. Βασ. Ευθυμίου, όπου έθεσαν το μεγάλο πρόβλημα των επαναλαμβανόμενων διακοπών ρεύματος στα παράλια του Δήμου Αγιάς και τις καταστροφικές συνέπειές του στην ανάπτυξη της επαγγελματικής δραστηριότητας της περιοχής, αλλά και σε όλους του κατοίκους των παραλιακών οικισμών.
«Ασαφείς» χαρακτήρισε ο κ. Νίκος Ντάγκας, στην «Ε», τις εξηγήσεις που έδωσε η διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ, σχετικά με τα αίτια των συνεχόμενων διακοπών ρεύματος στα παράλια, όταν αυτή κλήθηκε να ενημερώσει σχετικά την αντιπροσωπεία.
Υποστήριξε δε, ότι στο πλαίσιο της συζήτησης, διαπιστώθηκε πως και η ίδια η εταιρεία δεν έχει εντοπίσει με βεβαιότητα την αιτία που προκαλεί τις συχνές διακοπές της ομαλής ροής της ηλεκτροδότησης, προβάλλοντας διαφορετικούς λόγους για κάθε φορά που διακόπηκε η παροχή ρεύματος, κατά τις προηγούμενες ημέρες.
Παρόλα αυτά φαίνεται να κινητοποιείται σήμερα μία μεγάλη δύναμη του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς όπως τόνισε ο κ. Ντάγκας «ο διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ μας διαβεβαίωσε πως σήμερα θα ξεκινήσουν έλεγχοι για την αναζήτηση βλαβών σε όλο το δίκτυο των παραλίων, με πρόσθετο σύγχρονο εξοπλισμό όπως «ντρόουνς» (drones) και θερμικές κάμερες, αλλά και με ενισχυμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας. Υποστήριξε ότι στο πλαίσιο αυτής της αποστολής, θα εξαντλήσουν όλα τα ενδεχόμενα ζημιάς στο δίκτυο…».
Να σημειωθεί ότι στον ΔΕΔΔΗΕ, μαζί με τους παραπάνω φορείς βρέθηκαν και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων δωματίων ν. Λάρισας, εκπρόσωποι Αγροτικών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής των παραλίων και Πολιτιστικοί Σύλλογοι, οι οποίοι συντάσσονται σε κοινή γραμμή.
Μετά τον ΔΕΔΔΗΕ, ο αντιδήμαρχος και εκπρόσωποι των επαγγελματικών Συλλόγων είχαν συνάντηση με τον Εισαγγελέα Λάρισας, όπου συζητήθηκαν οι νομικές διαδικασίες στις οποίες θα προβούν οι επαγγελματίες κατά της Εταιρείας Διαχείρισης του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, για την καταστροφή που υπέστησαν από τις διακοπές ρεύματος.
Συγκεκριμένα, τόσο ο Δήμος Αγιάς όσο και οι Επαγγελματικοί Σύλλογοι προβλέπεται να καταθέσουν σήμερα στην Εισαγγελέα Λάρισας μηνυτήρια αναφορά κατά του ΔΕΔΔΗΕ.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass