Electronet Β.Κ. Καζάνα Αναλαμβάνουμε δράση & εφαρμόζουμε τους κανόνες, για την προστασία όλων μας!

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 15:28

Η Electronet B.K. Καζάνα, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες της,

προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που έχουν σχέση με τον κορονοϊό (COVID – 19) και εφαρμόζει όλες τις οδηγίες που αφορούν στις επαφές μας, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα, με στόχο να παραμείνουμε όλοι υγιείς. 

Έτσι, παρακολουθεί με πολύ μεγάλη προσοχή όλες τις εξελίξεις και ακολουθώντας τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), αλλά και των εγχώριων Δημόσιων Φορέων, προχωρά σε μια σειρά ενεργειών με στόχο την αποτελεσματική προστασία των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών της.

Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας έχουν ενημερωθεί για τη σημασία της υγιεινής, ενώ παράλληλα έχει ενισχυθεί η υπηρεσία καθαριότητας στους χώρους του καταστήματος και υπάρχουν αντισηπτικά σε πολλά σημεία και στα ταμεία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας λοιπόν, σας ενημερώνει πως μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας και μέσω του site της εταιρίας www.kazanas.gr μέσα από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ακόμη, ακολουθώντας το slogan «γιατί γνωριζόμαστε» οι άνθρωποι της Electronet B.K. Καζάνα, είναι στη διάθεσή σας τηλεφωνικά να σας ενημερώσουν και να δεχτούν την παραγγελία σας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει εδώ και χρόνια. Η αποστολή μπορεί να γίνει απευθείας σπίτι σας ή όπου αλλού επιθυμείτε με τον ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων που διαθέτει η εταιρία ακολουθώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής!

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι ευθύνη όλων μας  να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και να ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass