Κηδεύτηκε 66χρονος Ελασσονίτης γυμναστής

Ο «απόμαχος» εκπαιδευτικός Στάθης Τσακιρίδης

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 15:28

Συγκίνηση και θλίψη στην Ελασσόνα για τον θάνατο του 66χρονου «απόμαχου» εκπαιδευτικού – γυμναστή Στάθη Τσακιρίδη, που «έφυγε» αθόρυβα από τη ζωή, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Ο γνωστός ψιλόλιγνος γυμναστής ήταν αγαπητός στον χώρο της εκπαίδευσης, άτομο χαμηλών τόνων, με ιδιαίτερη αγάπη, μεράκι και υπευθυνότητα στην εργασία του, άτομο με άποψη και ιδιαίτερες ευαισθησίες, σοβαρός, καλλιεργημένος, ολιγόλογος, ευγενής, ανθρώπινος, φυσιολάτρης, με αγάπη και άποψη για τον αθλητισμό και τα σπορ, παλαιότερα αθλητής και βολεϊμπολίστας, φίλος της ποδηλασίας.

Υπηρέτησε στον χώρο της εκπαίδευσης ως γυμναστής και θήτευσε, ανάμεσα στα άλλα, σε σχολικές μονάδες του Νομού Κεφαλληνίας, του Βελβενδού Κοζάνης, της Λάρισας, της επαρχίας Ελασσόνας, ως διευθυντής στο Γυμνάσιο του Ευαγγελισμού Ελασσόνας, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας κ.α.

Είχε συνταξιοδοτηθεί πριν λίγα χρόνια.

Ο Στάθης Τσακιρίδης αφήνει πίσω τη σύζυγό του Φόνη Τσακιρίδου – Καζαντζή, τις κόρες του Θεοδώρα και Ιωάννα και τον αδελφό του Θεοδόση με την οικογένεια του.

Το «τελευταίο αντίο» στον Ελασσονίτη εκπαιδευτικό είπαν το απόγευμα του Σαββάτου στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος δεκάδες συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του εκπαιδευτικοί και αυτοδιοικητικοί.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass