ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡ. ΤΣΙΟΠΑ

Καθαριότητα παντού στον Δήμο Τυρνάβου

* Απαραίτητη και η συμβολή των συνδημοτών

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2015 0:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Αυγ 2015 0:52

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Σημαντικές πρωτοβουλίες για καθαρές πόλεις παίρνει ο Δήμος Τυρνάβου σε ό,τι αφορά τις πόλεις του Τυρνάβου, του Αμπελώνα, αλλά και τα χωριά. Μετά τις προσλήψεις των πενταμηνιτών και την ευχέρεια που έχει πλέον και σε προσωπικό, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου, με την ευθύνη και την επίβλεψη, του αρμόδιου αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Χρήστου Τσιόπα έγιναν και γίνονται εργασίες με σκοπό αρχικά την καλή εικόνα του Δήμου, σε ό,τι αφορά την καθαριότητα στις εισόδους των πόλεων και οικισμών. Παράλληλα αξιοποιείται το πρόγραμμα του Δήμου Τυρνάβου για καθαριότητα παντού.

Για το θέμα αυτό υπήρξε χθες σύσκεψη με επικεφαλής τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, τους αρμόδιους αντιδημάρχους, και τους διευθυντές και προϊσταμένους των τομέων που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα ευρύτερα τόσο εντός των οικισμών, όσο και σε αγροτικές και κτηνοτροφικές περιοχές.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Τσιόπα το θέμα της καθαριότητας δεν είναι ζήτημα που πρέπει να απασχολεί μόνο τη δημοτική αρχή και την αρμόδια υπηρεσία της. Αντίθετα είναι και ζήτημα ποιότητας ζωής, στην οποία πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο και οι ίδιοι οι συνδημότες οι οποίοι δεν πρέπει να πετούν απορρίμματα οπουδήποτε. Θα πρέπει να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου ώστε συνεργείο του να μεταφέρει τα «βαριά» απορρίμματα στον ΧΥΤΑ χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην είσοδο της πόλης του Τυρνάβου, μπροστά από το στρατόπεδο, με ευθύνη του τότε αντιδημάρχου κ. Γιάννη Μπάρμπα, ανακατασκευάστηκε το μνημείο πεσόντων στρατιωτών του ατυχούς πολέμου του 1897, όπου φυλάσσονται τα οστά των πεσόντων στρατιωτών. Ο καθαρισμός των χώρων από πλευράς Δήμου Τυρνάβου είναι ουσιαστικά και τιμή και προς τους πεσόντες Έλληνες στρατιώτες τα οστά των οποίων φυλάσσονται εκεί.

Tέλος, ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσιόπας καλεί τους επισκέπτες στη Βρύση Τυρνάβου, συνδημότες και μη όταν επισκέπτονται αυτή την πανέμορφη όαση για πικ - νικ ή άλλες δραστηριότητες φεύγοντας να μαζεύουν τα απορρίμματα και να τα εναποθέτουν στους κάδους και τα καλαθάκια καθαριότητας που υπάρχουν εκεί διατηρώντας έτσι τον χώρο καθαρό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass