Παρατείνονται οι κινητοποιήσεις

ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2020 17:00

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Λάρισας κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του αποφάσισε την παράταση των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία του κλάδου (ΟΔΥΕ) με δίωρες διακοπές εργασιών για δύο ημέρες, δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 9 και 10 Μαρτίου.

Η κινητοποίηση αφορά στις ώρες, από τις 9 έως τις 11 το πρωί χωρίς περαιτέρω παράταση του ωραρίου μετά τις 3 το μεσημέρι «διεκδικώντας την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δικαστικοί υπάλληλοι των πολιτικών/ποινικών δικαστηρίων και εισαγγελιών όλης της Ελλάδας» όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΔΣ. Προσθέτοντας ότι «κατά το δίωρο των κινητοποιήσεων κάθε ημέρας οι δικαστικοί υπάλληλοι θα απέχουν από όλες τις εργασίες τους (έδρες, εξυπηρέτηση κοινού και δικηγόρων).

Καμιά κυβέρνηση δεν έχει ασχοληθεί μέχρι σήμερα με τα ουσιαστικά προβλήματα που επικρατούν στον χώρο της Δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα, να μην υπάρχει γρήγορη απονομή της δικαιοσύνης και να ταλαιπωρούνται οι εμπλεκόμενοι στον χώρο αυτό και κυρίως οι πολίτες. Συμπαραστεκόμαστε στους δοκιμαζόμενους συναδέλφους των ακριτικών νησιών (Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λήμνου, Κω, Ρόδου), και της Θράκης που βιώνουν ιδιαίτερες εργασιακές, σωματικές, ψυχολογικές και συναισθηματικές δυσκολίες διαχειριζόμενοι το μεγάλο αριθμό μεταναστευτικών ροών.

Παρακαλούμε για τη συμπαράσταση των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, των δικηγόρων και των πολιτών» καταλήγει η ανακοίνωση, με τον Σύλλογο να διευκρινίζει ότι θα ληφθεί εκ νέου απόφαση για τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων, κατόπιν επανεκτίμησης της κατάστασης, μετά από σύγκληση γενικής συνέλευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass