Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Καθηγητών Αγγλικής Φιλολογίας Ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2020 22:17

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε μετά από τις αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής που διεξήχθησαν στο 3ο Λύκειο Λάρισας, στον επιστημονικό Σύλλογο Καθηγητών Αγγλικής Φιλολογίας Ν. Λάρισας- ETAL. Ο Σύλλογος έχει πολιτική εξωστρέφειας, στο πλαίσιο της

οποίας πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, σημαντικές εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δράσεις, σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς της πόλης, της χώρας αλλά και του εξωτερικού. Το νέο ΔΣ, με ανακοίνωσή του δεσμεύεται να συνεχίσει το δημιουργικό έργο του Συλλόγου, ακόμη πιο δυναμικά, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των εκπαιδευτικών Αγγλικής Φιλολογίας του νομού, σε οποιοδήποτε, δημόσιο ή ιδιωτικό ίδρυμα και σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική βαθμίδα, ή άλλο φορέα, απασχολούνται! Τα νέα μέλη του ΔΣ είναι οι Βαρνά Άννα, Γκιούρη Αφροδίτη, Κολλάτου Μαρίνα, Κωστή Δέσποινα, Νατσιούλη Μαρία, Παπαδημητρίου Μαρία, Σταματοπούλου Αδαμαντία με αναπληρωματικές τις Καραδόντου Μιρέλλα, Μπλάκου Θεοδώρα, Ντούλα Ειρήνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass